Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Prohlídka případem jednoho z nejpamátnějších sériových vrahů, která je jednou velkou kompilačkou archivních a ilustračních záběrů, audio pásek, komentářů tehdy angažovaných osob - tónem akorát tak na pomezí precizní a studená jak psí čumák. Uhlazený Bundy mi vždy unikal a slyšel jsem ten příběh vůbec poprvé, dva útěky a obhajoba sebe sama, toť k úsměvu až neuvěření. Dobrý tease jak na Efrona podání, tak další řadu MINDHUNTER. Snad chystá Netflix servírovat další vrahounský profily. * He’s clean cut, witty, smart; an unlikely murder trial star * ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Když mi toto vyskočilo jako další možnost se obohatit, tak jsem nemohl odolat. Už jenom protože Ted Bundy je i za mě osobně velmi zajímá postava jak kriminalistiky, tak i amerických dějin. Problém byl ale jednoduchý. Člověk by snad i dříve usnul. Zcela jednoduše se poohlédnu na můj nedávný také Netflix zážitek s názvem Wild WIld Country. Ten byl zajímavý v tom, že byl tématem lehce mimo mne. Ale fungovalo to. Protože se toho tvůrci skvěle zhostili, dokázali to nádherně odvyprávět a tak nějak i natočit. Poté přijde něco takového, kde do toho jdete na podobný styl. Ale vy jste zklamáni. Retrospektiva s vámi hází jak kolega v ukrajinském parlamentu a to vše je elegantně na blití spojeno s hopsáním v ději. Dokážu věřit, že tvůrci udělali, to co si mysleli, že je správné. A to jim neberu. Ale upřímně mám problém s tím, že téma, které pro mne bylo zajímavé samo o sobě skončilo v celku snadno v kategorii odložených případů, kdy vy se jenom díváte, nabíráte informace, ale očekávané obohacení nepřichází. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další povedená minisérie,tentokrát o jednom z nejprovařenějších sériových vrahů.Bundy byl rozhodně zajímavá postava a ani se nedivím,že dokázal na lidi působit tak jak působil.Mnohem zajímavější je pak v rámci téhle série sledovat jak moc se za posledních 30-40 let změnila práce policie a celkově možnosti vyšetřování a až takhle zpětně dokáže člověk docenit,že se jim podařilo vůbec někoho takového chytit (jakkoli si za to Bundy ve svém pocitu nadřazenosti mohl sám)...80% ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Předchozí Making a Murderer mě navnadilo na tuhle minisérii, kterou jsem měl v hledáčku už delší dobu. A rozhodně nejsem zklamán, Ted Bundy je hodně zajímavá postava a tvůrcům se povedlo ho zachytit v několika velmi zajímavých polohách. Informativně to není kdovíjak obsáhlé, ale od 4dílné minisérie asi víc chtít nelze. Líbilo se mi, že se tvůrci zaměřili i na problematiku informovanosti o zločincích v jednotlivých státech, ten posun za 40 let je neuvěřitelný. (Netflix, orig.) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když na sebe vezme zlo podobu Teda Bundyho, tak jsou lidi bezmocní (našel by se pro jeho ztvárnění lepší adept, než multigalaktickej krasavec Ryan Gosling?). Jako lidstvo jsme dostali lekci, snad jsme se z ní poučili. Tenhle dokument Bundyho ještě víc glorifikuje (taky byste s ním chtěli mít tričko?), na druhou stranu je to užitečnej studijní materiál. A sakra dobře udělanej, to je jasný. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama