Reklama

Reklama

Noční recepční

Trailer 1

Obsahy(1)

Bart Bromley je noční hotelový recepční s Aspergerovým syndromem. Je vysoce inteligentní, ale jiný než ostatní zdraví lidé. Chce překonat svůj společenský hendikep, a tak rozmístí v hotelu skryté kamery, aby se při pozorování hostů naučil jak běžně mluvit, jak se chovat, jak správně reagovat. Když je během jeho směny zavražděna mladá žena, kterou pozoroval, Bart se stává hlavním podezřelým. Záznam ze skryté kamery nelze použít jako důkaz jeho neviny. Šéf ho přesune do jiného hotelu, kde se seznámí s atraktivní Andreou. Záhy si uvědomí, že dívka je ve velikém nebezpečí a on musí něco udělat, aby zastavil vraha. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (21)

Asparah 

všechny recenze uživatele

Filmy tohoto stylu nemám nakoukané vůbec... takže vůbec nevím co by takový komentář neznalce psychologického thrilleru měl přesně obsahovat ... osobně si myslím že námět není vůbec špatný, ano styl jakým je to natočené a jak je příběh vyprávěn. ALE - přišlo mi to až moc zdlouhavé a konec kdy jsme se prakticky nic nedozvěděli mi taky moc k hodnocení nepřidal. Pro mě to je něco nového proto jsem hodil 4 hvěždy a myslím že už to nezapnu :D ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nudný, pomalý a bez pointy. Na konci jsem měl pocit, že jsem vyloženě projebal čas v tom špatným slova smyslu. A i když mám Sheridana obecně v oblibě už od Mud, tak tady je to velký špatný a musel jsem se hodně přemáhat, abych mu toho Aspergra aspoň částečně uvěřil. Půl hvězdy za dudomety Any de Armas, na celou hvězdu to bylo moc rychlý. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stejně jako to dělá při konverzacích aspie Bart, uhýbá Cristoferův film před divákem pohledem. Jako by si nevěřil, že dokáže nabídnout thriller, který umí pracovat s tajemstvím, psychologií postav a jejich vývojem. Už jen špičatý klobouk a kocour na rameni a Helen Hunt dostane povolení k odletu.. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o psychologický thriller. The Night Clerk nemá žádné vzrušení, napjaté očekávání a napjaté situace. Napůl upečené vyšetřování a třetinově dopečený milostný příběh. Film si udržuje tajemství a tím je ještě nudnější. Chybí Hitchokovská zmatenost a perverzita. Je těžké si představit jednotvárnější, únavnější a tak bez života postnoirový thriller. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ drámy či krimi či nebodaj thrilleru, na konci ktorej zistíte, že ste to videli len kvôli Aničke a nič zo žánrov to nesplnilo. Že sa po hoteloch zvyčajne skrývajú ženáči a ich milenky, ktoré sa tvária na citlivky, že chuderky to vôbec nerobia pre peniaze, to predsa už vieme. A tak Anna do pojmu do pojmu „izbová služba“ vôbec neprináša nový význam. Film tak poskytuje len potvrdenie toho, že život hotelového recepčného nie je len o skladaní uterákov a rozhovoroch s nespavými hosťami. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bart pracuje jako noční recepční a díky autistickému postižení trpí posedlostí sledovat lidi. Hotelové pokoje jsou tak prošpikované sledovacím zařízením a pozorováním hostů Bart tráví většinu svého času. Jednoho dne se ale stane svědkem vraždy a aby toho nebylo málo, zakouká se do krásné návštěvnice, přičemž s neznámými city si neví rady. S námětem jsem neměl problém. Spíš naopak. Problém byl v tom, že Cristoferovi se ne nepodařilo sladit kriminální linku s tou romantickou. Další potíží je samotný zločin a jeho vyšetřování, kdy si člověk musí spoustu věcí domyslet a vyloženě pitomě působí úplný závěr. Naopak herecky obstál Tye Sheridan, který vystřihl aspergeráka jako vyšitého a je to on, kdo táhne celý film a bavila i Ana de Armas. Dívat se na to dá, ale vytřískat se z toho mělo mnohem víc. 55% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Proč sem na to koukal. Asi Anička mě nalákala, a snad žánr krimi, kterej je ovšem v tomhle spíš psycho dramatu obsaženej jen okrajově. K zaznamenání byl i příšernej vzhled Helen Hunt. Jako fimovej celek to působí nezajímavě, bez emocí. Trochu v tom vidim kopii Lynchova světa. To je taky mamlas.30%. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

krasna kamera, scenar byl ok. myslela jsem si, ze se cely film bude odehravat jen v hotelu; podle me by to bylo i lepsi. konec jsem cekala nejdrive jiny, ale nakonec prijemne prekvapil. overall, zajimavy snimek. || ❝𝐋𝐨𝐧𝐞𝐥𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐮𝐬 𝐝𝐨 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠𝐬.❞ 🎞🔫 ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý začiatok, postavy a aj ten výkon Sheridana stál za niečo. Ale čo sa to zo scenára postupne vykľulo? Kde je pointa? Nemôžem napísať viac otázok, lebo niekto by to mohol považovať za spoiler. Ale mohol to byť dosť dobrý film. Keby... –––– To je veľmi zložitá otázka. Potrebujem viac času na odpoveď. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Noční recepční ode mě dostal šanci především kvůli obsazení Tye Sheridana a Any de Armas, a nutno podotknout, že právě výkony a vůbec celkové působení těchto dvou herců v tomto filmu patří k tomu jednoznačně nejlepšímu, co vůbec nabízí. Především pak Sheridan ve své roli opravdu exceluje a svou postavu, postiženou Aspergerovým syndromem, ztvárnil fakt přesvědčivě, až je to o to víc škoda, že se mu to povedlo zrovna v tomto rozporuplně působícím snímku. Ono ale asi takhle, mě se upřímně nechce tuto podívanou označovat za nějakou vyloženě marnou hloupost, jelikož si totiž myslím, že ve většině ohledech se jedná o poměrně funkční záležitost, kdy zápletka sice nepatří k těm zrovna nejoriginálnějším, či lépe řečeno, nejnápaditějším, což se projevilo především ve finále, respektive v podobě fakt odfláknuté pointy, na druhou stranu ale zároveň není ani úplně předvídatelná, dokáže navodit momenty napětí a vyvolat emoce, má slušný spád a až do finále dokáže udržet diváka v očekávání, které ovšem jak jsem již zmiňoval, není naprosto naplněno a prostě ta pointa je vážně jen strašně nudný a plytký scenáristický kopanec do diváckých slabin, no a když už jsem u těch negativ, tak celkově tomu filmu chybí i opravdu výrazné zpracování v jakémkoliv ohledu, prostě cokoliv, co by diváka dokázalo skutečně zaujmout, strhnout, či důrazně oslovit. Ten film tak na jednu stranu sice funguje, hned na stranu druhou ale prostě nemá duši, co by ho oživila a dokázala potenciálnímu divákovi úspěšně prodat. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Náhodou geniální film, jste to jen nepochopili, protože nejste autisti... Samozřejmě kraluje tomu kouzelná Ana de Armas a skvělý Tye Sheridan ( který sice svého Aspergera hraje spíš jako "debila", naž autistu, ale i tak docela přescvědčivě, a tak jsem si na hodně věcí z mého života vzpomněl - hlavně na to, jak si připravuju třeba několik minut, co řeknu, nebo jak se vyhýbám očnímu kontaktu).. Ano, začíná to divně, ano rozmístit kamery po hotelu je divné a ano má to i divný konec. Ale jak říkám, musíte si to prožít, jinak to nepochopíte...80% ( A Aničku prosím příště bez žvára, díky - protože tak krásné oči jsem viděl naposledy 2002) ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Nočným recepčným je psychicky chorý hlavný hrdina Bart, ktorý je svedkom vraždy. Priznať to polícií nemôže lebo tajné sleduje ľudí. Nejde o žiadnu temnú detektívku, skôr sledujeme Barta ako sa vysporiadava so situáciou a zbližuje s mladou ženou. Tye hrá aspika výborne a navyše je moc pekný. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Výborný výkon Tye Sheridana, zápletka s překvapením, zdánlivě vlekoucí se čas napíná diváka, protože ten tuší, že vrah se nikdy nezastaví, Helen Hunt s výrazem ježibaby hraje tzv. milující matku až se na mysl dere Psycho z roku 1960 a John Leguizamo je velmi přesvědčivý policajt. Kamera v jasném vyjádření, hudba tentokráte jen dokreslovala, ale kdo ví něco na téma aspergerův syndrom, pak ví, že tohle bylo na 90%. ()

Phoenixcq 

všechny recenze uživatele

To nízké hodnocení fakt nechápu. Fantastické výkony protagonistů. Nádherná Ana de Armas, super originální a chytře napsaná story-line. ()

Tadas 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, příběh možná mírně chaotický a nedokonalý, ovšem právě to mě na tom strašně bavilo. Tye Sheridan a Ana de Armas výborné herecké výkony. Podle mě film na velmi dobré úrovni, jen je třeba to vnímat trochu jiným pohledem. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

KOmorní drama zřejmě autistického mládence, který co by recepční noční je zprvu zahleden do puvabné ženy a poté svědkem zločinu. Ustojí to.  Ve svých mezích. ()

Reklama

Reklama