Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Druhé pokračování dánského fantasy filmu natočeného podle knižních bestsellerů pro mladé od Lene Kaaberbølové... Čarodějčina dcera Dina (Rebecca Emilie Sattrup) zdědila po své matce její nadpřirozené schopnosti. Má magickou moc přimět lidi přiznat svou nejtajnější hanbu. V tomto příběhu se setká se svým nově nalezeným otcem, aby společně zachránili rodinu. Otec je mocný čaroděj vládnoucí černou magií a dokáže přimět lidi vidět a věřit věcem, které nejsou pravdivé. Dina se musí vypořádat s tím, že zdědila i tuto hroznou sílu a upevnit vztah s otcem, kterého se bojí a nemá k němu důvěru. Vydávají se na nebezpečnou cestu zachránit lorda Nica a jejího bratra Dina, který byl uvězněn. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (8)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Podľa záznamov som vraj videl jednu, ale v mojej pamati ale že vobec, ani vizuálne. Dvojka ma však ničím nezaujala. Otrepaný príbeh, otrepané postavy, otrepané zvraty a od vodného draka som čakal podstatne viac. A orientačné behy českými lesmi ma už nebavia. 1 z 5 ()

vlkove 

všechny recenze uživatele

Podívaná je to pěkná, stejně jako první díl. Co tentokrát hodně pokulhává je děj, který tu skoro žádný není, nekonečné putování, protivná matka hlavní hrdinky, scény z temného vězení, a to je vlastně všechno. Celý film jsem čekala na nějaké větší vyvrcholení ale bohužel. Největším tahákem filmu je kamera, nádherná příroda, středověké tržiště a kostýmy, je to opravdu jako kdyby se člověk přenesl do středověku. Na kvalitu prvního dílu, to určitě nedosahuje. 🎬🎬 ()

Reklama

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno. Špatně. Všechno! Snad nejhorší film, co jsem viděla. Lituju všech minut svého života, které jsem promarnila u tohoto snímku. Čím déle přemýšlím nad tím, co jsem to za nesourodou, nelogickou, nenavazující a nepochopitelnou blbost viděla, přeju si, abych to dokázala co nejrychleji vymazat z paměti. Protože ta miliarda chyb, co se v tomhle pseudo-díle nachází, mě jinak bude strašit. ()

Steparu 

všechny recenze uživatele

Oj! Tohle bolelo. Jedničku jsem si užil. Ale tady je špatně snad všechno... Scénař je podle mého neexistující, režie... ta asi hádám je. Kameraman se zhlédl v Ulici, hádám. Děj? Nula... Šílený naprostou nesouvislí střih, tu pokračuje... Klady? Herci hrají i s tím málem co jim dali scénář dobře. Je tu krásná česká příroda (škoda že kamera je tak strašně nezáživná). Becca je hezká holka... :D Takže pokud vypnete mozek, hodíte do sebe nějakou skleničku tak vám to i uteče zhruba podobně jako když tlačíte bobek (nechcu být sprostý). Škoda... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Oproti víc než slušnýmu prvnímu dílu je tohle dost velkej sešup dolů.Děj bez zásadnější zápletky,bez výpravnějšího příběhu.Celý to působí hodně televizně.30%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení snímku probíhalo v České republice. (Yardak)

Reklama

Reklama