Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sandra, bývalá miss Nord-Pas-de-Calais, nemá práci ani vzdělání. Vrací se bydlet k matce a jediná práce, kterou sežene, je u pásu v místní rybí konzervárně. To by ještě šlo, kdyby nemusela odrážet neodbytné návrhy svého nadřízeného. Když nešťastnou náhodou způsobí jeho smrt, začne se roztáčet řetězec tragikomických událostí… Nehodě jsou totiž přítomny dvě další dvě Sandřiny kolegyně, a když se chystají zavolat pomoc, najdou ve skříňce mrtvého tašku plnou peněz. Co mají udělat s tělem, a co s penězi…? (Film Europe)

(více)

Recenze (17)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Milé francouzské překvapení. Nečekal bych, že Francouzi předvedou absurdní napínavou jízdu jak bratři Coeni s Fargem. Ze začátku to sice vypadá, že půjde o další nijaké evropské drama, kterak se vyhaslá modelka vrací na svou rodnou hroudu. Jenže ono se to v jednom momentu zlomí a pak je to docela sranda. Nemůžete sice počítat s tím, že by to dosahovalo kvalit a absurdity Farga, ale hezky se to přibližuje a já každou originální podobnou událost vítám. Standardně bych dal tři hvězdy, ale jelikož se tu v jedné z rolí rebelek objeví Yolande Moreau, která mě letos svým komediálním herectvím uhranula už jednou, přidávám filmu ještě čtvrtou hvězdičku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od Rebelek trošku více. Není to typicky vtipná Francie, je to trošku řízlé Evropskou gangsterkou a hraje se na vážnější notu. Příběhově film nenabídne nic nového, ale naštěstí nenudí a při znuděném odpoledne dokáže zabavit. Film pro nenáročné diváky a pánové se můžou těšit na Cécili, která je při svých 44 pořád kus. 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako fajn gangsterská jednohubka s niekoľkými zvratmi Rebelky svoj účel bezpochyby splnia. Ako pokus o umenie tým, že zo všetkých chlapov urobíme sviniarov a upozorníme na "girl power", už Rebelky ponúkajú dávno objavené. V podstate ide svojim spôsobom a francúzsku verziu Birds of Prey a výsledok je taktiež síce príjemná neortodoxná "komercia", len vzhľadom na nastolený spomínaný štýl rozprávania budete vopred vedieť, čo od akej postavy v deji očakávať. Každopádne tieto tri ženy sa po zmocnení peňazí začnú chovať tak trochu ako kravy a vážne neviem, či skrývanie sa za kravu práve tej (anti)hrdinky, ktorá upozornila mafiu na to, kto sa všetkým stojí, bol režisérsky fór, alebo len zhoda okolností. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy za tu lekací scénu na konci. Já se neleknu ani u hororu a tady jsem přímo nadskočila a hrklo ve mě. Takže skvělé! Nicméně je to vtipné a hlavní aktérky jsou taky výborně vybrány. Příběh super. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí na tom filmu byla Cecile.Jinak film natočenej s inspirací od Tarantina.Jenže mi bylo tak jedno , co se bude dít, že sem to odkoukal jako dokument o výrobě toaletního papíru.Slabota, a k tomu ještě blbě obsazená.40%. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se docela nasmála, i když šlo často o trochu jednodušší humor. Zdaleka nejvíc jsem si užila prostředí rybí konzervárny, kde docházelo k poměrně zajímavým situacím. Ucházející byly i herecké výkony ústředního tria v podání doposud neokoukaných tváří Cécile de France, Yolande Moreau a Audrey Lamy. Ke konci mi už obsah přišel dost přitažený za vlasy, ale rozhodně jsem se nenudila a to se počítá. (70%) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mix čiernej komédii a „soft“ akčných scén. Motorom „Rebeliek“ je trojica žien (dobrá spolupráca trojici C. De France, Y. Moreau s A. Lamy) s rôznymi životnými problémami (ťažkosťami). To, že na to ešte nabalili jeden klasický B-vý príbeh, je už iná vec. Keď dokážete ignorovať ten záver (nemám na mysli prestrelku), tak vlastne zistíte, že ten film nebol až taký zlý. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

To bylo tak blbý a nudný - asi do poloviny, že mě to v druhý půlce začalo bavit docela dost:). Po nějaké době jsem se zase rád podíval na Cécile de France, která je pořád krásná ženská. O ostatních dvou už se to tak jistě tvrdit nedá, nicméně velmi vhodně se doplňovaly:). ()

curil 

všechny recenze uživatele

Já jsem se výborně bavil. Nečekal jsem z dopoledního představení filmu na FE+ mnoho, milé překvapení. Jen mám nyní dilema. V lednici několik rybích konzerv a bude mi asi trvat hezkých pár měsíců, než se odhodlám některou otevřít. Výrobní linka v konzervárně mi zůstane dlouho v paměti. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom vtipná a príjemná kriminálna oddychovka, ktorá ničím neurazí a z ktorej je cítiť ľahkosť. Sympatické ústredné trio film dokáže plnohodnotne potiahnuť a dejová linka aj napriek jednoduchosti nenudí. Skrátka toto je presne ten typ snímku, v ktorom málo je niekedy viac a kde sa forma zhoduje s obsahom v plnej miere. Za mňa spokojnosť a jednu hviezdičku veľmi rád prihodím. 70 % ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Pohodová krimikomedie. A je to natočené tak , že bych i uvěřil , že se to mohlo někde někdy stát , a že se to takhle to ústřední trio pokusilo vyřešit. ()

marmat7 

všechny recenze uživatele

Miestami bláznivá, miestami až odporná komédia. Dalo sa zasmiať na odpílenej zbrani, prestrelenej krave či záverečnej prestrelke, ale film negradoval a často som sa pozeral na hodinky, koľko času ešte zostáva len, a to nie je pre mňa dobrý znak. ()

Reklama

Reklama