Reklama

Reklama

New Game +

(pořad)
Trailer
Publicistický
Česko, 2019

Účinkují:

Alžběta Trojanová (moderátor), Mikoláš Tuček (moderátor)

Obsahy(1)

Nový herní pořad populární dvojice Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček. Recenze, žebříčky, novinky, reportáže a spousta zajímavostí z herního světa v luxusním provedení. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

The_soloist 

všechny recenze uživatele

Je to okopírovaný, delší Replay. Kategorie soutěže ve stylu Top Gearu mě zaujala, ale sebrala čas rozhovoru s Danem Vávrou, který nebyl provedený dobře. Atmosféra rozhovoru byla příliš uvolněná, v pozadí hrála hudba a člověk se moc nedozvěděl. Pokud bych měl hodnotit, který pořad je lepší, jestli New Game + nebo Replay 2.0, tak bych si pravděpodobně vybral New Game. Už jen z důvodu nějaké inovace, delších epizod a možnosti okamžitého přehrání ze Streamu. ()

zsven 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se daly čekat nějaké zásadní inovace. Je to ale pořád poctivá "novinařina" jako v Replay, což je fajn. Narozdíl od Replay 2 jsou moderátoři již otrkaní a vědí, jak to správně dělat. Hrozně se mi nelíbí používaný font a taktéž mě vytáčí ty nápisy přes celou obrazovku v průběhu herních záběrů. Hostovi bych dal hrát spíš nějakou hru, se kterou je spojený. Dan Vávra mohl ukázat, jak to mydlí v Kingdom Come. Reklama uprostřed dílu nepotěšila, ale asi se dala čekat. Za mě - dobře odvedená práce. Jen vysílací čas není moc super. ()

Reklama

Script 

všechny recenze uživatele

Zatím 4 hvězdy za pilotní epizodu. Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová jsou skutečně tou nenahraditelnou dvojicí v herních pořadech. Nevím jak Replay to bez nich zvládne. Kritika od nich mě vždy potěší. To co mi trochu vadilo, byl grafický styl pořadu. To je věc, kterou by mohli doladit, ale ty vyskakovací fialová okna hrozně v pořadu překáží. Mohli by se to pokusit zmenšit. Když se to podaří a moderátoři si udrží takový šmrnc jako mají do teď tak nebudu váhat a zvednu to na pět hvězd. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Původní tváře pořadu Re-Play se oddělily a přešly z Primy na Seznam, kde mají tento nový pořad. Na jednu stránku je to dobře, protože vznikl tak další pořad o hrách v ČR, takže se člověk může dočkat několika různých pohledů na tu jednu a samou věc a v jiném zpracování. Samozřejmě nejdůležitějším prvkem každého pořadu jsou jeho moderátoři, což v tomto případě dopadlo dobře, protože Mikoláš a Alžběta jsou sehranou dvojicí a dokáží ony recenze doplnit příjemným vtipem a poutavým způsobem, takže člověk u toho neusíná jako u nového provedení druhého jmenovaného pořadu. Velikým plusem bych viděl hlavně délku pořadu, která je delší a tak je více prostoru na jednotlivé detaily a více obsahu. Top 5 část je dobrým zpestřením. Závodění na čas ale je trochu nešikovným prvkem, protože to kopíruje do jisté míry pořad Top Gear. Živé rozhovory jsou super, člověk se dozví alespoň něco z pozadí jednotlivých částí odvětví. A po grafické stránce by to chtělo trochu víc zapracovat na detailech, protože např. ony pop up okna uprostřed recenzí jsou celkem rušivá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová je dvojka z herního světa, která je jak z říše snů. Kdybych si někdy přál, aby mi někdo do nekonečna povídal o počítačových hrách, tak bych chtěl, aby to byl buď Mikuláš, na kterém jsem vyrostl od svého prvního Skóréčka číslo 42 nebo Bětka, která je asi nejsuprovější holkou pod sluncem, co kdy usedla za počítač a hrála. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Studio se chystá na natáčení zhruba 2,5 hodiny. Natáčení jednoho dílu trvá zhruba 3 hodiny. (Tommy93)
  • Plátno na pozadí studia má 13 x 2,4 m. Celkem 31,2 m2. (Tommy93)

Reklama

Reklama