Reklama

Reklama

New Game +

(pořad)
Trailer
Publicistický
Česko, 2019

Účinkují:

Alžběta Trojanová (moderátor), Mikoláš Tuček (moderátor)

Obsahy(1)

Nový herní pořad populární dvojice Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček. Recenze, žebříčky, novinky, reportáže a spousta zajímavostí z herního světa v luxusním provedení. (Televize Seznam)

Recenze (32)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tukan s Alžbětou přesedlali z klasické televize na internetovou, a dokazují, že jejich tým (který z většiny odešel z Coolu s nimi) na to stále má. Nechci hanět mládence, co převzali RePlay, neboť jejich pozice nemůže být díky práci jejich předchůdců jednoduchá, a herním pořadům v českém éteru rozhodně konkurence prospěje;) Co je důležité je to, že pokud se dá soudit z prvních epizod, kvalita zůstává, a hlavně nic ještě není definitivní. Osobně sice moc nežeru vsuvku se závodem hosta ve Forze, ale jak praví klasik, nic není dokonalé - ani totalita;) Je každopádně znát, že ústřední dvojice dostala volnější ruku (byť hlavně asi díky tomu, že - jak vytáhli chlapci z Games.cz z Alžběty - vedení TV Seznam nebo Streamu je v herní oblasti mimo mísu, takže např. netuší, co je E3, ale nebojí se si to přiznat;)), takže zatím je to na dobré cestě - 80%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová je dvojka z herního světa, která je jak z říše snů. Kdybych si někdy přál, aby mi někdo do nekonečna povídal o počítačových hrách, tak bych chtěl, aby to byl buď Mikuláš, na kterém jsem vyrostl od svého prvního Skóréčka číslo 42 nebo Bětka, která je asi nejsuprovější holkou pod sluncem, co kdy usedla za počítač a hrála. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Vidím, že Mikoláš s Alžbětou udělali obrovský posun. Rozhovory - super. Mají trochu volnější ruce v tom jaké zprávy budou publikovat - super. Mě to ale stále nestačí. Srovnám-li to s Vortexem, tak mi tohle nic nepřináší. Oni hrozně trpí tím, že jejich zprávy, než díl vydají, tak zastarají. Proto bych se v jejich případě nebála vsadit na retro a klasické hry (a věřím, že tady by Mikoláš neměl konkurenci). Nebo naopak na hodně mladé díváky. Takhle uprostřed neobstojí ani u nového Re-play 2.0, protože dělají skoro totož, ale Re-play má obrovskou výhodu média televize. Tam tito basic diváci chodí. Ti vybíravější na netu si pustí vortex. Tečka. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Časy, kdy jsem se nazýval pařanem jsou v nenávratnu, ale to neznamená, že se rád nepodívám na slušný herní pořad. Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček jsou dvojka, který mě bavila v Re Play a baví mě i teď v NG+. RP2 nebo jak se teď ta šílenost nazývá půjde hádám do kopru a NG ať žije. 80 procent. ()

Darth Revan

všechny recenze uživatele

Ajaj, zase je tu Alžběta aka "myslim si, že jsem jediná buchta, co paří videohry". Paradoxně je ten pořad zatim ok, tak uvidíme, jak to půjde dál. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Zatím 4 hvězdy za pilotní epizodu. Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová jsou skutečně tou nenahraditelnou dvojicí v herních pořadech. Nevím jak Replay to bez nich zvládne. Kritika od nich mě vždy potěší. To co mi trochu vadilo, byl grafický styl pořadu. To je věc, kterou by mohli doladit, ale ty vyskakovací fialová okna hrozně v pořadu překáží. Mohli by se to pokusit zmenšit. Když se to podaří a moderátoři si udrží takový šmrnc jako mají do teď tak nebudu váhat a zvednu to na pět hvězd. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Počkal jsem si prvních deset dílů, abych byl schopný si udělat konstruktivní názor. Když Bětka a Mikoláš odešli z Re-Playe byl to tak trochu konec světa. Nová kapitola pro nejpopulárnější herní pořad a i pro moderátory. A ty se přestěhovali na Seznam. A ono by se ve výsledku ani nedalo říci, že špatně. Naopak. Nikdy jsem na Re-Play nekoukal natolik, abych byl vyloženě fanouškem, ale i tak i jmenovaného asi můžu vyzdvihnout lepší smysl pro kamerové záběry a podobně, které na Prima COOL i s Mazim zůstaly. Zde ale také nejde o nic špatného. Moderátoři dělají skvělou práci jakou dělali vždycky, grafika funguje skvěle a originálně a komentáře jsou na úrovni. Mnoho lidí zde rádo srovnává a kritizuje právě se starším "bratrem", hlavně v tom, že to je ubohá kopírka. Nicméně pro tyto méně prostoduché členy planety Země je důležité připomenout, že ani Re-Play nebyl první pořad o hrách na světě. A co hůř ani v ČR. A že takhle se kopírovalo od pradávna v tomto průmyslu. A ne jen v něm. Přeci jen od Lumiérů se kopíruje vesele do dnes a nikomu to nevadí. Skandál! Skvělý výběr hostů, ale někdy přeskakované pasáže reportáží a recenzí, které prostě jdou mimo mne v rámci zájmu. ()

Silwer 

všechny recenze uživatele

Ale jo..udrzi to pozornost..temata jsou zajimava a s recenzema se pomerne ztotoznuji.. Jeden bod dolu za Trojanovou,pusobi strasne umele a ty nucene usmevy,ktere jdou ruku v ruce s jejim infantilnim humorem, to trochu srazi.. Ale celkova informacni hodnota poradu je slusna,takze 4/5😊 ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Vyborny porad o hrach.Tucek a Trojanova jsou zde dobri.Lepsi nez Re-play.Tento porad si me ziskal...Davam 4/5 hvezd.Videl jsem vsechny epizody. ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Tukan a Bětka jsou zkrátka nenahraditelní a jejich odchod z Re-Play celý pořad pohřbil. New Game + měl velký potenciál, škoda, že to nevyšlo. Doufám, že se tahle dvojka ještě někdy v budoucnu zkusí na televizní obrazovky vrátit. Chybí tam. ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo se říká že pořad dělají moderátoři, zatímco Top Gear s odchodem tria Hammond, Clarkson a May skončil tak v případě replaye se děje uplně to samé, tato dvojce je nenahraditelná. Přeji mnoho úspěchů do budoucna. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Původní tváře pořadu Re-Play se oddělily a přešly z Primy na Seznam, kde mají tento nový pořad. Na jednu stránku je to dobře, protože vznikl tak další pořad o hrách v ČR, takže se člověk může dočkat několika různých pohledů na tu jednu a samou věc a v jiném zpracování. Samozřejmě nejdůležitějším prvkem každého pořadu jsou jeho moderátoři, což v tomto případě dopadlo dobře, protože Mikoláš a Alžběta jsou sehranou dvojicí a dokáží ony recenze doplnit příjemným vtipem a poutavým způsobem, takže člověk u toho neusíná jako u nového provedení druhého jmenovaného pořadu. Velikým plusem bych viděl hlavně délku pořadu, která je delší a tak je více prostoru na jednotlivé detaily a více obsahu. Top 5 část je dobrým zpestřením. Závodění na čas ale je trochu nešikovným prvkem, protože to kopíruje do jisté míry pořad Top Gear. Živé rozhovory jsou super, člověk se dozví alespoň něco z pozadí jednotlivých částí odvětví. A po grafické stránce by to chtělo trochu víc zapracovat na detailech, protože např. ony pop up okna uprostřed recenzí jsou celkem rušivá. ()

The_soloist 

všechny recenze uživatele

Je to okopírovaný, delší Replay. Kategorie soutěže ve stylu Top Gearu mě zaujala, ale sebrala čas rozhovoru s Danem Vávrou, který nebyl provedený dobře. Atmosféra rozhovoru byla příliš uvolněná, v pozadí hrála hudba a člověk se moc nedozvěděl. Pokud bych měl hodnotit, který pořad je lepší, jestli New Game + nebo Replay 2.0, tak bych si pravděpodobně vybral New Game. Už jen z důvodu nějaké inovace, delších epizod a možnosti okamžitého přehrání ze Streamu. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tihle dva jsou pohodáři a hlavně se nepodbízí laciným humorem, pitvořením nebo zbytečným hraním si na něco, co nejsou. A pořad mi celkově sedí věcností, postřehama z hraní, komentářema nebo hodnocením her. To samozřejmě umí i jiný pořady, ale forma New Game + (resp. starý Re-play) mi prostě sedí bez výhrad. Což o jiných pořadech říct nemůžu. Jen tak dál, evidentně to děláte výborně! P.S.: navíc na Bětku se pěkně kouká a Mikoláš je sympaťák :-))) ()

Reklama

Reklama