Reklama

Reklama

New Game +

(pořad)
Trailer
Publicistický
Česko, 2019

Účinkují:

Alžběta Trojanová (moderátor), Mikoláš Tuček (moderátor)

Obsahy(1)

Nový herní pořad populární dvojice Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček. Recenze, žebříčky, novinky, reportáže a spousta zajímavostí z herního světa v luxusním provedení. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Vidím, že Mikoláš s Alžbětou udělali obrovský posun. Rozhovory - super. Mají trochu volnější ruce v tom jaké zprávy budou publikovat - super. Mě to ale stále nestačí. Srovnám-li to s Vortexem, tak mi tohle nic nepřináší. Oni hrozně trpí tím, že jejich zprávy, než díl vydají, tak zastarají. Proto bych se v jejich případě nebála vsadit na retro a klasické hry (a věřím, že tady by Mikoláš neměl konkurenci). Nebo naopak na hodně mladé díváky. Takhle uprostřed neobstojí ani u nového Re-play 2.0, protože dělají skoro totož, ale Re-play má obrovskou výhodu média televize. Tam tito basic diváci chodí. Ti vybíravější na netu si pustí vortex. Tečka. ()

Maric 

všechny recenze uživatele

Já byl včera moc spokojen. Kvituju délku programu, je super že je delší, u Re-playe jsem si nestihl ani v klidu sednout s dobrým pitím a půlka pořadu byla pryč. Studio pěkný, asi mi bude chvilku trvat než si zvyknu na zprávařský stůl, ale jinak je to nové, zajímavé, zábavné. Jen vás chci poprosit, pokračujte ve vánočních a silvestrovských speciálech, bez toho bych nepřežil. Dobrá práce ()

Reklama

zsven 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se daly čekat nějaké zásadní inovace. Je to ale pořád poctivá "novinařina" jako v Replay, což je fajn. Narozdíl od Replay 2 jsou moderátoři již otrkaní a vědí, jak to správně dělat. Hrozně se mi nelíbí používaný font a taktéž mě vytáčí ty nápisy přes celou obrazovku v průběhu herních záběrů. Hostovi bych dal hrát spíš nějakou hru, se kterou je spojený. Dan Vávra mohl ukázat, jak to mydlí v Kingdom Come. Reklama uprostřed dílu nepotěšila, ale asi se dala čekat. Za mě - dobře odvedená práce. Jen vysílací čas není moc super. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Počkal jsem si prvních deset dílů, abych byl schopný si udělat konstruktivní názor. Když Bětka a Mikoláš odešli z Re-Playe byl to tak trochu konec světa. Nová kapitola pro nejpopulárnější herní pořad a i pro moderátory. A ty se přestěhovali na Seznam. A ono by se ve výsledku ani nedalo říci, že špatně. Naopak. Nikdy jsem na Re-Play nekoukal natolik, abych byl vyloženě fanouškem, ale i tak i jmenovaného asi můžu vyzdvihnout lepší smysl pro kamerové záběry a podobně, které na Prima COOL i s Mazim zůstaly. Zde ale také nejde o nic špatného. Moderátoři dělají skvělou práci jakou dělali vždycky, grafika funguje skvěle a originálně a komentáře jsou na úrovni. Mnoho lidí zde rádo srovnává a kritizuje právě se starším "bratrem", hlavně v tom, že to je ubohá kopírka. Nicméně pro tyto méně prostoduché členy planety Země je důležité připomenout, že ani Re-Play nebyl první pořad o hrách na světě. A co hůř ani v ČR. A že takhle se kopírovalo od pradávna v tomto průmyslu. A ne jen v něm. Přeci jen od Lumiérů se kopíruje vesele do dnes a nikomu to nevadí. Skandál! Skvělý výběr hostů, ale někdy přeskakované pasáže reportáží a recenzí, které prostě jdou mimo mne v rámci zájmu. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Původní tváře pořadu Re-Play se oddělily a přešly z Primy na Seznam, kde mají tento nový pořad. Na jednu stránku je to dobře, protože vznikl tak další pořad o hrách v ČR, takže se člověk může dočkat několika různých pohledů na tu jednu a samou věc a v jiném zpracování. Samozřejmě nejdůležitějším prvkem každého pořadu jsou jeho moderátoři, což v tomto případě dopadlo dobře, protože Mikoláš a Alžběta jsou sehranou dvojicí a dokáží ony recenze doplnit příjemným vtipem a poutavým způsobem, takže člověk u toho neusíná jako u nového provedení druhého jmenovaného pořadu. Velikým plusem bych viděl hlavně délku pořadu, která je delší a tak je více prostoru na jednotlivé detaily a více obsahu. Top 5 část je dobrým zpestřením. Závodění na čas ale je trochu nešikovným prvkem, protože to kopíruje do jisté míry pořad Top Gear. Živé rozhovory jsou super, člověk se dozví alespoň něco z pozadí jednotlivých částí odvětví. A po grafické stránce by to chtělo trochu víc zapracovat na detailech, protože např. ony pop up okna uprostřed recenzí jsou celkem rušivá. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Plátno na pozadí studia má 13 x 2,4 m. Celkem 31,2 m2. (Tommy93)
  • Studio se chystá na natáčení zhruba 2,5 hodiny. Natáčení jednoho dílu trvá zhruba 3 hodiny. (Tommy93)

Reklama

Reklama