Reklama

Reklama

Star Wars Galaxy of Adventures

(seriál)
  • Austrálie Star Wars Galaxy of Adventures
Animovaný / Rodinný
USA, 2018, 59x1 min

Recenze (5)

stepankoby1 

všechny recenze uživatele

Překrásná animace (možná jen s pohyby oblečení a vlasů se to přehání), která dokazuje, že propracovaný seriál s klasičtější animací, tvůrčí láskou a velkolepým příběhem je přesně to, co ve Star Wars potřebujeme vidět. Jen se jí hrozně plýtvá a vzniká pouze padesát šedesátisekundových replik již viděných scén s voiceoverem, co polopaticky vysvětluje dění na obrazovce. Ke zhlédnutí zde. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

A prečo nie? Celkom slušné minútové jednohubky, zobrazujúce čriepky zo SW univerza v sympatickom, štýlovom kabáte. Tu sa mohlo pokaziť veľa, ale ustálo to celkom dobre. I keď je treba povedať, že sa išlo na istotu a nové veci tu človek prakticky ani neuvidí, buď sú to len už známe segmenty z hlavných filmov, alebo nejaké menšie šteky vedľajších postáv ako sú Hondo, droidi alebo Chewie. Solídna zostava ikonických momentov ságy. Dokonca sa mi zdá, že niektoré scény v tomto prevedení sú dokonca ešte lepšie spracované, ako priamo z filmov, týka sa to hlavne novej trilógie (a dokonca aj Ewokovia boli znesiteľný! :D). PS: Ale prečo v inak perfektnom "homage" videu k 40. výročiu The Empire Strikes Back nedali asi najdôležitejšiu vetu z celého filmu, ak nie z celého Star Wars? (I am your father?) ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

A mě tyhle Star Wars kraťasy prostě baví. Hlavně po vizuální stránce je to super, sympatická animace ne jako hrůzy typu Froces of Destiny nebo i Resistance. Pěkně to pracuje se scénami OT a Prequelů a přidává k nim něco nového nebo to celé propojuje (scény s Hanem & Chewiem z OT propojuje s anthology Solem, nebo krásná vizualizace toho, jak se Palpatine dostal k moci na pozadí závěru ROTJ). Rozhodně je to fajn způsob jak menším dětem představit svět SW a takové ty nejzásadnější scény z filmů pro ně asi přijatelnější formou. Za mě rozhodně palec nahoru, a doufám že si krom OT takto připomeneme i prequely, které zatím stály lehce v pozadí ale nedávno vyšel kompletně prequelový "díl" (dá se to vůbec pokládat za díly? O.o) a to sice souboj mistra Yoda a hraběte Dookua z epizody 2...Kdyby tak takhle vypadala Resistance... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážny seriál je ako doplnok fajn, ale v zásade neprinesie veľmi nič nového. Skôr prinesie pár zaujímavých historiek zo Star Wars sveta. Pre zarytého fanúšika povinnosť, pre nezainteresovaného skôr otrava. 50 % ()

Reklama

Reklama