Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mise na Aldhani dosáhne bodu, odkud není návratu. Jako krytí jí slouží velkolepá podívaná. (Disney+)

Recenze (47)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem hodně, dostal málo. Popcornová mission impossiblle ve verzi SW. Konečně tam krom všech odstínů lidské byla i jedna mimozemská kůže. Lesbičky si také můžou odfajfkovat splněnou propagandu, ale jinak se nic moc nestalo. Dlouho připravovaná loupež nakonec působila levně, nevěrohodně a hlavně opět jak je již zvykem hloupě - z pohledu Impéria. Plus za nostalgii ze senátu, ale jinak skutečně nic moc. Předvídatelná zrada a celkově hloupost všech nedovolí náročnějšímu divákovi hodnotit výš, než jak slabší průměr. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Nejzbytečnější Star Wars seriál je zároveň ten nejfunkčnější a nejblíž tomu, o co se roky snažil Lucas, akorát v žánru, kterej doteď nikdo nezkoušel. Prosím, PROSÍM ať si tohle v Lucasfilmu někdo uvědomí, a do budoucna se vynasnaží ten vesmír rozšiřovat tímhle směrem, a ne břečkama typu Boba Fett nebo Epizoda IX. Fakt to není tak těžký. ()

Reklama

Alterpsyche 

všechny recenze uživatele

Seriál Andor je vyvrcholením snahy Lucasfilmu navázat na úspěch a kvality původní trilogie. Po sérii pokusů a omylů v posledních deseti letech konečně nachází Hvězdné války své místo v moderní televizní tvorbě. To, co naznačila série Mandalorian, tedy pochmurné, strohé ale slušně napsané vykreslení univerza, zde Andor předvádí v plné parádě a přidává neúprosně tísnivou atmosféru hluboké totality. Ze scénáře je ohromně cítit Gilroyův minimalismus, smysl pro preciznost a promyšlená motivace postav. Samozřejmě jsme teprve v polovině, avšak již nyní lze s jistou dávkou opatrnosti říct, že se jedná o prozatím nejlepší počin ze světa SW. Tleskám však především Kathleen Kennedy, která díky své neúnavnosti a cílevědomosti, navzdory protestům mnoha fanoušků, nerezignovala a pokračovala ve snaze kvalitně navázat na Lucasův odkaz. Sázka na bratry Gilroye se neskutečně vyplatila. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to taková bomba jak jsem čekal, ale je to své a zatím si drží svou tvář. Zlepšovati je jistě co. Tu 4. dávám za posl. 10min. páč na SW je to z psychologického hlediska až podezřele vynikající. Zatím tomu říkám, odvrácená (v tom kladném slova smyslu) strana SW. Fascinující je na tomto projektu už jen to, že se občas dosti nudím, ale přesto se od toho nejde odtrhnouti. Tohle neznám u žádného tv s. dodnes. ()

cenitel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé nejvyšší hodnocení, ale oni jsou na misi oblečení jak pastevci v Mongolsku. Velmi zajímavé, ač mi uniká, že jde stále o Star Wars. To co tady vidím, jsem viděl už v jiných filmech, které moc lidí nezná. Jak nějaké severské filmy. Není to nějaký spíše dobrodružný akční film? Hodnotím zatím prvních 15min. Špiónky z Mission Impossible. A šamani z Afriky, jen teda bílý, nějaká Norská mytologie. V lodi už to bylo zajímavější, konečně trochu drámo. Tak musím už zvednout hvězdu s meteo rojem to bylo fajn. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama