Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Následky loupeže na Aldhani dosáhnou až na Coruscant. Cassian se vrací na planetu Ferrix. (Disney+)

Recenze (35)

cenitel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První zmínka o císaři v 7. díle. To je úspěch. Skarsgard tady hraje v podstatě postavu o které ani moc nevíme. V Mamma Mia se mi více zamlouval. Velmi zvláštní celkem. Nemohu mu přijít na jméno. Ale ten příběh bývalého vedoucího, co vedl útok na Perrixu je tady hodně zbytečný. Jasně něco s ním zamýšlí, ale týpek co neměl nikdy holku, to je velký špatný. Ostrá blondýna je typická zahrzelá imperialistka.. Konečně křižník, trochu se nám tu rozehrávají po té bude karty... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je taaak dobrý! Nesledujeme jen zrod povstání, nebo cestu Andora mezi odboj. Gilroy dělá něco moc důležitého. Vrací důstojnost Impériu, jakožto silnému soupeři. Ukazuje, kolik schopných a nebezpečných lidí, pro režim a Palpatina pracuje. Tato epizoda je ve všech ohledech vynikající. Skvělá hudba si vysloveně hřmí o pozornost a společně s měnícími scénami, se přelévá z velkolepé k napínavé. Dialogy jsou neskutečně úsporné, nenajdete zbytečné slovo. Žádné opičky, ale dramatická vlnovka s mnoha silnými postavami. Už teď by mohly vzniknout tři spin-offy. Po dlouhé době, jsem ze seriálové epizody vysloveně nadšený. Byť jde o jiný žánr... Prsteny moci, jsou vedle Andora až bolestně mizerný seriál a to ve všech ohledech. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se posunul o kus dál, celý příběh malinko zrychlil. ISB se začíná rozjíždět, Syril snad taktéž kuje nějaké pikle. Cassian konečně zjišťuje, že i život s kredity nemusí být úplně tak jednoduchý, když je stále poblíž Impérium. Je tady hezky vidět, jak se Andorův názor na Impérium postupně mění. Na konci řady bude stoprocentně tím správným povstalcem tak, jak ho známe z Rogue One. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne uťahané, prispaté, nehybné. Pokus o také ako že vážnejšie Star Wars sondy do duší okolo nejakého Andoráka, podľa mňa dopadli úplne mimo na oko dobrého  nápadu. Vôbec to nemá tú správnu atmosféru ohľadom rokmi nadobudnutej tejto sci-fi fantasy. Pre mňa ďaleko väčšie sklamanie než planý Obi -Wan. Radšej nech živia nápady okolo Manda a Fetta. Od tohto dávam ruky preč. /35%/ ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda zobrazující neskutečné množství různých aspektů života pod Impériem. Politické pletichy, život obyčejných lidí, vhled do tajných služeb, nespravedlnost a mocipánství represních složek. Nejzajímavější pro mě byla ukázka toho, že Rebelové jdou za svým cílem přes mrtvoly a některé jejich kroky jsou totožné jako ty od Imperia. Takto "dospělé" Star Wars taky ještě nebyli. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • ISB zmiňují své aktivity na Ord Mantell, planetě, která slouží jako hlavní sídlo sektoru Bright Jewel. Planeta se stala známou pro své podsvětí, během klonových válek zde sídlila velká buňka Černého slunce a jedna z misí Bad Batch. Tento sektor je důležitý z jedné věci, je zde jedna z nejslavnějších planet ve Star Wars, Yavin 4, domov Aliance ve filmu Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje (1977). (Veskoslav)
  • Shoretrooperovi, který na pláži zatkne Cassiana Andora (Diego Luna), propůjčil hlas jeden z dvorních dabérů světa Star Wars, Sam Witwer. Dříve Sam propůjčil hlas Darth Sidiusovi a Darth Maulovi v seriálech Star Wars: Klonové války (od r. 2008) a Star Wars Povstalci (od r. 2014) a i Starkillerovi v herní sérii „Star Wars: The Force Unleashed“. (Veskoslav)
  • Wulff Yularen (Malcolm Sinclair) byl admirál, který za Republiky velel námořním silám Republiky pod vedením generála Anakina Skywalkera. Po pádu Republiky ještě sloužil jako imperiální admirál, následně opustil námořnictvo a přidal se k imperiální rozvědce. Zkušenosti již měl z republikové rozvědky a ze senátní rozvědky. V událostech Andoru je již vysoce postavený plukovník v této organizaci. Ve Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) je již ředitelem Imperiální rozvědky a patří k nejvyšším důstojníkům v radě Grand Moffa Wilhuffa Tarkina. Zemřel 0 BBY při zničení 1. Hvězdy smrti. (Veskoslav)

Reklama

Reklama