Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassian se vrací domů na Ferrix, kde se stane svědkem zažehnutí jiskry rebelie. (Disney+)

Recenze (44)

Walter_Mitty 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda! Seriózní tón Star Wars opravdu sluší a Andor je pro mě snad největším seriálovým překvapením letošního roku. Sledovat počátek rebelie, která je téměř ve většině nových Star Wars produktech již v pokročilém stádiu, je prostě naprosto skvělé. Každá akce má své opodstatnění a je patřičně motivována. Pravda, na každé vyvrcholení si divák musel minimálně dvě epizody počkat, ale o to lepší ve výsledku bylo. Podobně jako je pro mě Rogue One: Star Wars Story nejlepším Star Wars filmem za posledních několik let, je pro mě i Andor jedním z nejlepších seriálů. Jsem opravdu rád, že fanoušci Star Wars konečně dostali ochutnat taky trochu z jiného žánru. Zatímco The Mandalorian je skvělá dobrodružná jízda, Andor je výborný thriller. Nemůžu samozřejmě nezmínit některé dialogy i scény, které jsou jak vystřižené z kultovního Blade Runnera. Škoda, že se seriál netěší větší sledovanosti. Přesto buďme rádi, že druhá řada je již na cestě. Jen tak dál! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát mě to celé dvě třetiny epizody moc nebavilo a jakožto vyvrcholení řady, mě Ulice Rix vlastně zklamaly. Nebýt proslovu matky, plácnu o hvězdu míň. Zvláštní, celou dobu sypu 4-5* a teď, když jsou nadšení ostatní, nemůžu dát víc, než odrbané 4. Chybělo tomu napětí i solidní zvrat. Vše směřovalo do naprosto předvidatelných uliček  Přesto jde o jednoznačně nejlepší hraný seriál z SW univerza. PS: Potitulková scéna je čistě pro hardcore fans, kterým by ke štěstí stačil i pohled na Palpatinovu stolici. ()

Reklama

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silné zakončení a nakousnutí dalších dějových linek, kterým se Andor v budoucnu pravděpodobně hodlá věnovat. Hlavně si prosím vás pusťte potitulkovou scénu a zaměřte se na to, co se tam vlastně dává dohromady za díly. Mně tenhle fakt došel až po hodně dlouhé době a to jen díky tomu, že mi to někdo řekl. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalý pohľad na revolúciu a jej prvú iskru. Vlastne, ono to už iskrilo hodne, ale až keď príde na prvé údery kladiva na podkovu a posmrtný odkaz revolúcie, tak začína wildfire. Všetky linky sa samozrejme spájajú do jedného veľkolepého grand finále. A nezabudnite na potitulkovu scénu - potvrdila sa mi predpoveď z predošlých časti 🙂 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Všetci chcú Kassiana zabiť alebo dolapiť a vypočuť a títo všetci sú teraz na Ferixe v dobe kedy jedna stará dáma svojím testamentom vyvolá revolúciu. Nanešťastie je tu aj náš hlavný hrdina a tak je interakcia viac ako pravdepodobná. Prevedenie: Finále prvej série je veľkolepé. Pospája dokopy všetky dejové linky a pošle Kassiana priamo do epicentra povstaleckého hnutia z ktorého ako vieme už nie je moc úniku. Teším sa veľmi na ďalšiu sériu a nie iba Kvôli Kassianovi ale aj Senátorke či celému hnutiu povstania veľmi ma baví ako sa to formuje. 95% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Death troopers, které v epizodě vidíme, jsou elitní jednotky, které většinou chránily důležité osoby. Jejich název vymyslel samotný Imperátor na počátku Impéria, aby rozšířil bludy o nemrtvých supervojácích, které Impérium mělo mít jako jeden z tajných projektů. K tomu dopomáhal i modulátor hlasu a striktní utajení samotných identit vojáků. (Veskoslav)

Reklama

Reklama