Reklama

Reklama

Láska na druhý pohled

  • Francie Mon inconnue (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se Raphael a Olivia ve svých osmnácti setkali, byla to láska na první pohled. A začátek velkého milostného příběhu. Neoddělitelně se vzájemně podporují při naplňování svých vášní: on je spisovatel a ona klavíristka. A jak to vypadá o deset let později? Již jsou manželi, ale vášně a vzájemné podpory je mezi nimi již méně. Zatímco Raphael píše úspěšné bestsellery, Olivia oželela vlastní sólovou hudební kariéru, v které ji její manžel ohromený vlastním spisovatelským úspěchem podporoval stále méně a méně. Jednoho večera to si Olivia přestane být jistá, zda ji Raphael ještě vlastně vůbec miluje. Následujícího rána se Raphael probouzí sám a čeká jej pořádný šok. Propadne se totiž do paralelního světa, ve kterém žije úplně jiný život. Olivii v něm nikdy nepotkal, ta je nyní slavnou klavíristkou a on určitě není slavným a všemi uznávaným spisovatelem. Je jen neznámým učitelem literatury, má navíc na hrudi záhadné tetování s nápisem „ping“ a především si uvědomí, že bez Olivie nedokáže žít. Musí udělat vše pro to, aby si její lásku znovu získal a především si ji zasloužil. Jeho jedinou výhodou je, že ji z dřívějšího života dokonalé zná, ví, co má ráda, co jí vadí a co miluje. Navíc mu v jeho snaze získat Oliviino srdce podruhé pomáhá nejlepší kamarád, který má na prsou pro změnu vytetované slovo „pong“. (CinemArt)

(více)

Recenze (66)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Strašné pěkné natočené, obrovská spokojenost, dvojice skvělá a příběh jedno velké překvapení, film by se stal i TOP ale konec jsem čekal jiný ale tak už to bývá. Celou dobu jsem se skvěle bavil, smál doufal a čekal konce, soundtrack skvělý. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžu Vám pomoct. Psaním se totiž živím. Když nečtu nebo se nepřevlékám za číšníka." Raphaël a Olivia - poznali se jednou a každýmu je jasný, že se poznají i podruhý. Dokonce i mně to bylo jasný. Takže o děj nejde. Jde o romantiku a v tý skutečně nejsem odborník. Nicméně bych si tipnul, že romantika taky nic moc, protože slavnej spisovatel Raphaël mi dost lezl krkem a bylo pro mě dost těžký přát mu štěstí jako neslavnýmu učiteli. Jenže tohle má být romantická komedie a tudíž jsem očekával humor. Hledal jsem ho všude - na ulici, ve škole, dokonce i do klavíru jsem se díval, ale až na pár vtípků jsem ho nenašel. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Jajáj, fakt sa dalo z toho vytrieskať ďaleko viac .. ale ináč to bola celkom fajn francúzska romantika, ona a on mi boli sympatickí a muzikanti tiež pekne hrali. 3,5* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Trošku překombinované, dlouhé, sladkobolné, málo vtipné. Ale na druhou stranu, legrační, nápadité, Civil i Japy jsou fajn a dobře se na ně dívá, krásná lekce francouzštiny, interiéry i exteriéry (natáčelo se někde u moře, ta cesta co po ní jeli na kole mi hodně připomněla film S Molièrem na kole a legrační kamarád Benjamin Lavernhe. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to takové sladkobolné s melancholickým steskem, ale s příjemně konzumovatelnu náldou. Pobavilo mě velké množství gagů a hlášek. Příběh je založený na paralelních životech, ale skoro všechno už jsem někde viděl. Desetileté manželství proběhne v úvodu zkratkou během pár vteřin. Ona se pak začne cítit osamělá a musela se svých sn§ zvdát ve prospěch partnera. Nechybí tradiční fráze romcomů „Miluješ mě ještě? – Nevím.“. Lavernhe Civila evidentně herecky přehrává a příběh osvěžuje zábavnými kousky. Civilvi chybí osobní šarm i když pohledný je. Mrzí ho, že končí jeho sladký život a začne vztah. Námluvné tokání je ve styl romcom pomůcek jako morský příboj, cyklovýlet. Z hrdiny pomalu přestává být po sestřihu jeho vzpomínek sobec. Hudba je působivá. Přeji jim pronajmout si dům u moře a být šťastní , koukat do západu slunce. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Hezká tříhvězdičková podívaná, zajímavá, uhlazená, ale zbytečně dlouhá. Rozesmíval mě pouze "Ping pong" kámoš, ale za to v každém výstupu a nakonec mě i dojal, jinak se jedná o film, který dobře padne zejména v období dešťů, hezky doma na gauči, s šálkem dobrého čaje a ovládačem, kterým disponuje tlačítkem "pause".. Já ho viděla v kině. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý nápad aj myšlienka, Ale ten pár. Málo atraktívny, málo sympatický. Skrátka nič moc po všetkých stránkach, tak kto im má fandiť? Navyše akože romantickú atmosféru kazí natrhlý kamarát, ktorý tam má byť ako vtipná postava, ale každých 5 minút má nemiestne sexuálne narážky. Takže nakoniec to nie je ani vtipné, ani romantické. Vylepšený záver to vytiahne na 3 hviezdy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Byla to láska na první pohled - On a Ona se potkali, randili spolu, vzali se a zažívali společně úspěchy i porážky. Avšak nic netrvá věčně. Po deseti letech je jejich vztah na bodu mrazu a spěje pomalu, ale jistě k nevyhnutelnému konci. Nebo ne?! On dostává druhou šanci, aby získal lásku svého života zpět - i když k tomu nemá zrovna nejlepší počáteční podmínky. Na filmu mě zaujal námět i samotné zpracování, které se vesměs drželo od klišé. Oba hlavní hrdinové v podání Civila a Japy mi byli sympatičtí a kamarád s tváří Benjamina Lavernhe se postaral o řádnou dávku zábavy. Ve spojení s líbivou hudební stránkou, pěknými scenériemi od pobřeží a několika podmanivými momenty jde ve výsledku o solidně natočený snímek, který účelně mísí romantiku, humor i drama. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nudné, se spoustou výplňkové vaty. Fakt jsem se snažila. Ale co z toho, když ústřední pár modelů hraje jak náměsíčný ponocný a rošťácký kamarád to nezachrání? Jako bych žvýkala nudu a bezobsažnost. Plytké, hloupé, otravné. -----Šmarjá, a ten překlad titulků? Najali snad na něj dysgrafického Tatara? "Nejsem opilkyně" No, díkybohu, že jsi jenom alkoholička, protože kdybys byla opilkyně, tak nevím, jestli tě poslat do ústavu nebo do úlu. SHRNUTÍ: V tv fajn oddychovka. Na kino zbytečně vyhazovat prachy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Být čistě romanticky založeným divákem, dokázal bych zřejmě přihodit i čtvrtý kousek, jenže já jsem očekával i humor, a ten, který mi film nabídl, byl na mě příliš francouzský. Scénář přitom nepřišel se špatným nápadem, jen je škoda, že z něj tvůrci nevytěžili více, času na to měli podle mého názoru dost. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nic světobornýho, ale po dlouhý době milý film... o tom, jak duležité je vždy vážit si jeden druhýho a nepovažovat nic a nikoho za samozřejmost. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemná nepříliš výrazná romantická komedie s prvkem fantasy uspokojí, i když vyloženě nenadchne. 1) Ale musím podotknout, že si nevzpomínám, že bych podobný příběh někdy už viděl._____ 2) 38letý režisér, spoluscénárista a spoluprodukční Hugo Gélin odvedl slušnou práci._____ 3) 29letý přitažlivý François Civil (spisovatel Raphaël) a 34letý Benjamin Lavernhe (Rafův kamarád Felix) zajistili, že bylo stále na co koukat._____ 4) Věk protagonistů uveden k roku natáčení snímku - 2018. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film na jedno pozretie na 3* s odretými ušami. Myslím si, že za dva týždne si na film ani nespomeniem, čo znamená, že keby som ho nevidel, tak o moc neprídem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Sice už dost omlácený téma,ale tak nějak to v těch filmech docela funguje.Francouzi ovšem film pojali spíš jako sladkobolnou romantiku bez většího množství vtipu,a i konec sem čekal rozmáchlejší,snad i bláznivější.Jenom těsně to přelezlo na tři hvězdy.50%. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Předčilo očekávání! S koncem nespokojenost za to kriticky hvězda dole. Perfektní herecké obsazení, krásná hudba. Zápletka promyšlená. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

„Celý roky sním o jediný věci, aby mě milovala žena mýho života. Tři roky jí každý měsíc píšu dopisy. Hm, pitomost?” - „Tak proč jsi jí je neposlal?” - „Při rozchodu mě prosila, ať ji nechám na pokoji. Tím, že respektuju její přání, mohu vyjádřit svou lásku.” +++ Nádherná klavírní hudba rozehraje humorně laděný romantický příběh lásky jako z pohádky, který mnohé citlivé duše zcela jistě potěší. Tedy alespoň já jsem se během sledování filmu docela příjemně zasnila. +++ „Milovat tě bylo to nejkrásnější, co mě v životě potkalo.” (80%) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Romantický? Dobre. Jemne sci-fi? Dobre. Nesúrodá, presladená, zaláskovaná frantícka vývarovňa? Dobre. Ale kde, preboha, tam bola komédia? Zase som sa nechal nachytať a zase to tak dopadlo. Myšlienka ale fajn, neviete čo máte, kým to nestratíte. 1 z 5 ()

Reklama

Reklama