Reklama

Reklama

Sestavte sami

  • Norsko Förändring Fryder (více)

Obsahy(1)

Rune a Pernille zjistí, že se jim záhadně rozbil stůl v obývacím pokoji. Jdou tedy koupit nový do IKEY, ale zjistí, ze jejich vztah má mnohem větší problémy, než se jim zdálo. Je to prostě normální vývoj vztahu, nebo se stali oběťmi spiknutí? (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (5)

angel74 

všechny recenze uživatele

Námět týkající se rodinného nakupování v Ikey skýtal docela slušný potenciál, který se však norským tvůrcům nepodařilo zcela bezezbytku využít. Ba co víc, mám neodbytný pocit, že zůstali trčet někde v půli cesty. Kvůli nesympatickému výrazovému projevu herců jsem si pak nedokázala pořádně užít ani občasné záblesky humoru. (45%) ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Až úchylné divný krátky film, čiastočne znepokojivý, čiastočne humorný, lenže s takým humorom, ktorý má veľkým oblúkom míňa. V hlavných úlohách jedna odporná ženská a jeden nesympatický chlap. Toto asi neplatila IKEA v rámci svojej reklamnej kampane. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Srandovné nórske pojednanie o IKEI a o všetkých jej klišé. :) Najlepší je záver, kde sa dozvieme, aký evil master plán IKEA používa. Tu Nóri ukázali na malom priestore zmysel pre humor. :) ()

Reklama

Reklama