Reklama

Reklama

Oliver je správce portfolia, který tvrdě pracuje a žije ve zrychleném tempu, dokud nezůstane po tragické dopravní nehodě ochrnutý. V rehabilitačním centru narazí na „Zlaté rybky,“ skupinku spolubydlících se zdravotním postižením. Když se Oliver dozví, že budou jeho nelegální finanční transakce v Curychu brzy odhaleny, dostane nápad – zneužije autobus plný hendikepovaných lidí jako dokonalou skrýš k propašování 1,2 milionu Eur přes německo-švýcarskou hranici. Všechno se ale příšerně zvrtne, když se členové „Zlatých rybek“ začnou chovat jinak, než by měli... Začíná vzrušující výlet za hranice chamtivosti, šarmu, štěstí a legálnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Německá komedie, to je termínus technikus sám pro sebe. Něco jako - pozor mokrá podlaha! Ale občas jsem byl i mile překvapen a obsah mne zaujal tak jsem to zkusil. Nemohu tvrdit, že bych se svíjel v křečích. Ale pár momentů mi vykouzlilo úsměv na tváři. Konkrétně nákup a přejezd hranice. Bohužel jich nebylo moc. Ale partička z autobusu byla naprosto dokonalá sestava. Axel Stein byl asi nejlepší. Dokonalý výkon !  Dávám za 2 x 500 E. * * ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží komedie, když uvážíme, že je z prostředí handicapovaných a navíc ji točili Němci. 1) To ovšem platí pro první polovinu snímku. Pak se tvůrci odkopali a ve snaze po maximální vtipnosti začali kašlat na realitu. Množství humorných scének se zvyšuje a film je méně a méně zábavný._____ 2) Naštěstí je v hlavní roli můj oblíbený 37letý (ale nevypadá) charismatický Tom Schilling (správce portfolia Oliver) a tak je nakonec celkový dojem z filmu dobrý. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Trochu přidávám, ale šel jsem do toho s rizikem, že to třeba i vypnu. A to se nestalo. Možná do půlky to plynulo v poklidu a humoru pomálu. Potom už to byla příjemná, nebo chcete-li úsměvná komedie. Potěšilo mě i zpracování. Komedie z prostředí zdravotně postižených zrovna neláká na velkou veselost. Ve skutečnosti je tu penězi ovlivňovaný chlápek na vozíku, slepá alkoholička od rány a tři autisté se svými představami o štěstí. A tahle kombinovaná parta na výletě za velbloudí terapií dokáže způsobit pár malých katastrof, i kdyby nechtěla. Nebudu dávat 68%, ale dám rovnou 70%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bláznivá Bundesrepublik Deutschland roadmovedie, při které jsem si místy připadal jako za starých dobrých časů francouzské situační komedie. Ovšem, když jsem řekl „A“, je tpotřeba přidat i „B“. Chvíli neskutečná jízda, chvíli ticho po pěšině, chvíli klišé jako Burdž Chalífa. Osobně jsem měl lehké problémy s hlavním hrdinou – asi bych si dovedl představit nějakého většího „hajzlíka“ (na první dobrou mne třeba napadá Elyas M'Barek). Dále se dalo vytřískat víc z vedlejších postav hendikepovaných účastníků zájezdu a vyvarovat se zažitým klišé jako je „co se škádlívá….., láska mne změní“ a podobně. Každopádně danke schön, bavil jsem se. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Skupina rozdílných postav Vs Humor. Dlouho jsem se nezasmál a díky postavě Rainmana my tento komfort byl umožněn.Němci umí natočit skvělý komedie,kde je ten jejich humor docela blízký i mému.Zde bych řekl,že je to až lidský příběh o propašování slušnýho balíku přes hranice.Žádná romantická sonda,jen náznak.Pravda je,že druhá půlka je skvělá a první se malinko drží.Každopádně zpracování fajn,které pobaví. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama