Reklama

Reklama

VOD (1)

Oliver je správce portfolia, který tvrdě pracuje a žije ve zrychleném tempu, dokud nezůstane po tragické dopravní nehodě ochrnutý. V rehabilitačním centru narazí na „Zlaté rybky,“ skupinku spolubydlících se zdravotním postižením. Když se Oliver dozví, že budou jeho nelegální finanční transakce v Curychu brzy odhaleny, dostane nápad – zneužije autobus plný hendikepovaných lidí jako dokonalou skrýš k propašování 1,2 milionu Eur přes německo-švýcarskou hranici. Všechno se ale příšerně zvrtne, když se členové „Zlatých rybek“ začnou chovat jinak, než by měli... Začíná vzrušující výlet za hranice chamtivosti, šarmu, štěstí a legálnosti. (Cinemax)

(více)

Recenze (31)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Občas to mělo neskutečné výpady na bránici a celkově to nepostrádalo šmrnc. Němci z hlediska komedií nejsou moc vyhlášený, ale tady se s humorem popasovali velmi dobře. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

No to zas byla banda! :-) Ale Němci komedie v současnosti umí, je dobře, že aspoň část jejich filmové výroby se vzpamatovala! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Německá komedie, to je termínus technikus sám pro sebe. Něco jako - pozor mokrá podlaha! Ale občas jsem byl i mile překvapen a obsah mne zaujal tak jsem to zkusil. Nemohu tvrdit, že bych se svíjel v křečích. Ale pár momentů mi vykouzlilo úsměv na tváři. Konkrétně nákup a přejezd hranice. Bohužel jich nebylo moc. Ale partička z autobusu byla naprosto dokonalá sestava. Axel Stein byl asi nejlepší. Dokonalý výkon !  Dávám za 2 x 500 E. * * ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Zlaté rybky" nenabízí v rámci žánru sice nic inovativního, nicméně jde o pohodově a svižně natočenou komedii s několika opravdu humornými momenty, o které se postaraly zejména Luisa Wöllisch a Birgit Minichmayr, takže člověk filmu odpustí onu dějovou předvídatelnost. Vedle komediální linie se našlo i pár vážnějších scén (Goldie, Oliver + matka), které nebyly úplně prvoplánové a působily přirozeně. Ve výsledku se u mě film pohybuje mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, jelikož jsem se ale pěkně bavil, tak v tomto případě přidám. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nemecká komédia sa dostáva na slušnú úroveň, tento film je toho dôkazom. Síce používa scenáristické barličky, ale keď sa divák dostatočne uvoľní, dokáže si to užiť. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží komedie, když uvážíme, že je z prostředí handicapovaných a navíc ji točili Němci. 1) To ovšem platí pro první polovinu snímku. Pak se tvůrci odkopali a ve snaze po maximální vtipnosti začali kašlat na realitu. Množství humorných scének se zvyšuje a film je méně a méně zábavný._____ 2) Naštěstí je v hlavní roli můj oblíbený 37letý (ale nevypadá) charismatický Tom Schilling (správce portfolia Oliver) a tak je nakonec celkový dojem z filmu dobrý. ()

JasonCZ 

všechny recenze uživatele

Nemcour na vozíku spolu s dalšími různé postiženými lidmi jedou na výlet, cestou ve Švýcarsku ssi vyzvedne své "legálně vydalene peníze" a bude se je snažit převést přes hranice do Německa 😂😂 Skvělá německá tragikomedialni road movie... ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film na odpočinok, relax a zábavu do kopy. Môžem len a len odporučiť, ale neviem komu, keď za rok existencie ho ohodnotilo len 65 užívateľov. Je to škoda. Ja som sa zabavil. Stále si hovorím, že budem komentovať filmy, ktorým dám 4-5*, ale ani neviem čo napísať. Hold kritizovať je ľahšie. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takže po nie príliš podarených komédiach začali Nemci točiť aj tie lepšie. V krátkom čase druhá, pri ktorej som sa zasmial, malo to posolstvo, sympatické obsadenie a robilo si to srandu hlavne zo seba. Veľmi fajn. 3 z 5 ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

celkom vtipny komedia tie peniaze by sa dali lepsim sposobom prepasovat ale inak parada henten chuj s bachorom bych ho sejmul spina ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Němci a humor? To je něco jako příslovečné nebe a dudy. Čest výjimkám, jako třeba Good bye, Lenin! Ovšem zdá se, že to přestává platit – a film Zlaté rybky je toho důkazem. Vskutku zábavná, místy až mile ztřeštěná komedie, která opravdu důkladně prověří vaši bránici. Přitom nejde pouze o lacinou zábavu, ale film, který má svou hloubku v příběhu a opravdovosti postav a místy je až dojemný. Takovýchto snímků je jako šafránu a točí se jich čím dál méně – a to nemluvím o bídě domácí filmové scény. Nemohu si pomoci – je to na plnou palbu a těším se na opakované zhlédnutí. Aktualizace: Po opakovaném zhlédnutí musím ještě jednu hvězdu přidat - počkat, ono je jich tu k dispozici jenom pět..? ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Musela jsem se dost přemlouvat, abych tuto šílenost shlédla až dokonce, ale překvapilo mě, že jsem na konci uznala jistou originalitu a vtipné momenty. Připomnělo mi to komedie, při nichž ani nevíte, jestli se vám to nezdá, jak jsou šílené. Tato navíc byla trochu uřvaná a herci tam trošku přehrávali, ale jinak se s tímto tématem popasovali velmi dobře - nebudil lítost, ale smích. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nemecke komedie ma vedia neskutocne pobavit,vyborne,vtipne,mile i dojemne,k tomu sympaticke herecke obsadenie a niektore momenty ma totalne rozosmiali,musim pochvalit,to sa vazne vydarilo...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa prvý celovečerný film Alireza Golafshana ani z ďaleka nedopadol tak, ako by mal. Z príbehu by mal plynúť určité vývoj a posun v osobnosti človeka (hlavná hrdina príbehu) smerom dopredu – to sa však nekoná. Namiesto toho je tu nie príliš vydareným spôsobom uskutočnené zaangažovanie duševne (a čiastočne fyzicky) chorých ľudí do „komediálnych scén“. Z daného príbehu by sa dalo natočiť aj oveľa lepší a zmysluplnejší film – daný neúspech však nie je možné napísať (len) na konto hercov/herečiek. P.S. A. Stein vo svojej roli bol veľmi autentický (samozrejme to myslím v dobrom). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bláznivá Bundesrepublik Deutschland roadmovedie, při které jsem si místy připadal jako za starých dobrých časů francouzské situační komedie. Ovšem, když jsem řekl „A“, je tpotřeba přidat i „B“. Chvíli neskutečná jízda, chvíli ticho po pěšině, chvíli klišé jako Burdž Chalífa. Osobně jsem měl lehké problémy s hlavním hrdinou – asi bych si dovedl představit nějakého většího „hajzlíka“ (na první dobrou mne třeba napadá Elyas M'Barek). Dále se dalo vytřískat víc z vedlejších postav hendikepovaných účastníků zájezdu a vyvarovat se zažitým klišé jako je „co se škádlívá….., láska mne změní“ a podobně. Každopádně danke schön, bavil jsem se. ()

Reklama

Reklama