Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Michaelovi řeknou, že má rakovinu v terminálním stadiu, požádá svého přítele Andyho, aby mu pomohl skončit život, dřív než ho ukončí nemoc. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Nuž, neviem. Námet bol zaujímavý, dotýkal sa témy, o ktorej sa mnohí aj dnes boja verejne hovoriť - smrti a eutanázie. Pochmúrnosť a hĺbavosť sa teda dali čakať už z princípu. Film sa však miestami ťahal až príliš. Taktiež ma neskutočne iritovala postava Andyho, akási autistická kombinácia Bernarda Blacka a Mr. Beana. Alebo možno nemám dostatočné "umelecké cítenie". ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Pohodový příběh o umírání. Ok, pohodový asi nebude to správný slovo. Každopádně, kdo má rád Duplasse asi chápe. Stejně jako v předchozím Lehmannově filmu dokonale civilní podání. Tentokrát přitvrzuje, už nejde o bolístky na duši, ale na těle. Bez náznaku patosu. A Raymond, tak trochu rain man, velký překvapení. Příjemný, to je to slovo. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Romanosance pokračuje. Tentokrát ve velmi civilně podané hořké komedii, která snadno mohla sklouznout na úroveň klišovitého mainstreamu, ale režisér i herci (většinu filmu improvizující) to ustáli až do zdrcujícího konce. Věděl jsem, že je Mark Duplass dobrý herec. Ale nevědél, že je až takhle dobrý. Ray Romano opět fantastický. Snad mu to vydrží! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už námětem je Paddleton totální depka. Mark Duplass a Ray Romano hrají ale natolik zajímavé postavy, že se od filmu nedokážete odtrhnout. Pokud chcete vidět, jak vypadá opravdové, Američani by řekli, weird, přátelství, tak si pusťte tento film. I když jsem věděl, jak to dopadne, nějak jsem se ze zvláštního důvodu nedokázal od filmu odtrhnout. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv na mě filmy s podobnou tématikou fungujou naprosto spolehlivě a snad vždy končím s promáčeným kapesníkem, v tomhle případě to bylo jinak. Přibližně první hodinu mi film, kvůli Andymu, přišel až otravnej. Jeho neustálý průpovídky, styl jednání s okolím. Děs. Ale pak konečně přišla ta poslední půlhodina, kde už se objevilo to, co bych od filmu na toto téma očekával. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Kalifornia. (MikaelSVK)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama