Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Lorenc vybírá ukázky ze starších českých filmů pro sympozium o smíchu. Do nastavovaného děje jsou vsunuty nepříliš důvtipně vybrané ukázky z filmů "Chyťte ho!" (němá groteska Karla Lamače z roku 1924), "Kristián", "Život je pes", "Právě začínáme", "Císařův pekař - Pekařův císař", "Eva tropí hlouposti", "Přednosta stanice", "Hrátky s čertem", "Kam čert nemůže" a "U pokladny stál..." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

A mi se to líbilo. Ne že bych bez toho napodruhé nemusel být, ale odreagování to bylo příjemné. Ten příběh sám o sobě byla blbina, ale naštěstí to bylo zazděno kvalitními ukázkami z jiných filmů. A i mimo ně se dalo zasmát. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Nejtěžší zločin let sedmdesátých. Vyloupení filmového archivu. Bez ladu a skladu. Kde je nějaká úcta? Kde je smysl? Napsal vůbec někdo scénář? Zabijte někdo Václava Sloupa! Zacpěte hubu Bláhovi! Zrušte to pitomé sympozium smíchu! Držte mě!! ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Sestrihane scenky ze znamych ceskych filmu, prolozene nesmyslnou omackou. Nicmene tu vari i moje zamilovana Karolina, takze tak. Videno ze "studijnich duvodu". Pokud se tomuto filmu vyhnete, vubec o nic neprijdete. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na zámku Červená Lhota. (M.B)

Reklama

Reklama