Reklama

Reklama

Lepší profil

(festivalový název)
  • USA Jawline (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Austyn se chce vymanit z jednotvárného života amerického maloměsta a prorazit na sociálních sítích. Jeho fanouškovskou základnu tvoří hlavně dívky na prahu puberty. Chlapci jako Austyn jsou pro mnohé z nich virtuální verzí toho, čeho se jim v reálném světě nedostává: přátel, rodiny, spřízněné duše. Dokument se jemně dotýká jak světa teenagerů, tak i zákulisí byznysu, který na něm vydělává. Jako třeba losangeleský manažer Michael, jehož úkolem je přetavit potenciál mladíků Austynova ražení v obchodní produkt. Z příběhu o bezelstné snaze jít si za svým snem se stává svědectví o různých stránkách dospívání ve věku internetových profilů. (Jeden svět)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Azurose 

všechny recenze uživatele

Film o klukovi, který se snaží stát se slavným přes sociální sítě. Jeho manažer ho dostane na koncerty jiných mladých influencerů a stejně se slavným nestane. Nebavilo mě se 99 minut koukat na kluka, kterému jde jen o slávu. I přesto je film ale dobře zpracovaný. ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Film o absurditě současné generace. Lidská hloupost nezná mezí. Byla to taková ptákovina, že jsem se nesmírně bavil a za své pohlaví se i styděl. /4.3.2020- mezinárodní filmový festival Jeden Svět/ ()

Reklama

chozze008 

všechny recenze uživatele

Téma zajímavé, proto jsem na to šel. Zpracování tragické. Nechápu jak to mohlo na Sundance dostat oceneni. Debata po filmu to vsak osvezila (videno na festivalu Jeden Svet). Apokalypsa nas pry ceka do 5 let (letosni JS je zameren na klimaticke zmeny). Sorry , ale nerikalo se todle uz kolem roku 2000? ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Uhozená doba, uhozené potřeby děcek, podivné sny a plány, nic, co bychom nezaregistrovali. K současnému světu tohle blbnutí na sociálních sítích patří, přináší to i řadu zklamání a podrazů, takže dokument na toto téma na místě je. Navíc mě, kupodivu, bavil. Austyn na mě udělal svou čistou energií dojem, vlastně mu fandím. Hodný kluk. I jeho brácha. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama