Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár, který má nakročeno k rozchodu, se nachomýtne k vraždě. V divokém závodě s časem pak musí najít skutečného vraha a očistit svoje jméno. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Hollywood má zase náběh na pár solidních komediantů, mezi kterými si rozhodně zaslouží pozornost i Kumail Nanjiani. Čímž ale nechci říct, že by Issa Rae byla v pozadí. Super dvojka (navíc Issu jsem ani neznal), super námět, super legrace, prostě odpočinková komedie se vším všudy. Plus musím říct, že se mi u Kumaila líbí ten jeho skrytej psychopat, toho si on prostě užívá a dělá to snad jeden film vedle druhého. A jelikož mě to zatím neomrzelo, tak to přidávám k dobru tomuto filmu. Zasmál jsem se a to jsem během jeho sledování doslova potřeboval, takže spokojenost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Postavené na slovních výměnách hlavních hrdinů, kteří se hádají v těch nejnevhodnějších chvílích. A to vůbec nefungovalo i proto, že Issa Rae je protivná až běda. Blbá až na půdu je i samotná zápletka a důvodů pro zasmání jsem tu také moc nenašel. Nanjianiho komedie se mým šálkem kávy nejspíš nikdy nestanou. 30% ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* s chutí na bláznivý kousek (aspoň podle toho, jak napovídal trailer) jsem šel i do tohoto světle promodralého kousku (podle místního celkového hodnocení), které mě neodradilo. Ani ústřední dvojice mi vlastně nepřišla tak sympatická, ale jejich příhody nakonec za to stály. Sice by to mohlo být mnohem míň ukecané a uřvané, ale to by možná taky ztratilo své kouzlo. A nemůžu říct, že bych se nebavil, i když tohle téma by se dalo zpracovat určitě mnohem lépe i zábavněji bez všudypřítomných narážek na lidi, co neznám (být cool afromeričan, tak bych byl asi v obraze ;-). Takže mé tři hvězdičky si pro jednou zaslouží, ale druhá jízda by mě nejspíš už neuspokojila. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Novinka, netflix upozornil. Po 10 minútach som si myslel že to vypnem , plus, hovoril čo je to za blbosť. Ale vydržal som a celkom sa to rozbehlo. Ale určite by som čakal viac. Nie moc dobré postavy. Dej tiež slabý. Som rád že to bolo také krátke. A prečo za tri? Pár krát som sa zasmial. Ale kvôli absurdnostiam. Toto malo ísť do kín? Aspoň že to presunili na netflix, ale na druhú stranu, bola by kinopremiéra. 3* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

fajnová jednohubka,která je stejně jako ostatní "Nanjianiovky" postavená na tom,že se v ní děje dost poměrně vážných věcí,umírají lidé a zároveň je to hodně odlehčené a ukecané,což Kumail umí,podobné role mu sednou a i tady je to velmi často dost vtipné.Skvěle tu navíc funguje jeho chemie s (pro mě neznámou) Issou Rae.Už z traileru jsem nabyl dojmu,že tohle by mě mohlo bavit a jsem rád,že jsem se nespletl...70% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film měl původně uvést Paramount Pictures 3. dubna 2020 normálně v kinech, ale kvůli pandemii koronaviru a uzavírání kin film uvedl Netflix. (SONY_)
  • Film mal mať premiéru 14. marca 2020 počas festivalu South by Southwest a následne mal byť uvedený do kín 3. apríla 2020 pod záštitou Paramount Pictures. Avšak kvôli celosvetovej COVID-19 pandémii, festivalová premiéra ako aj uvedenie do kín bolo zrušené, a Paramount predal film Netflixu za neuvedenú sumu. (drake31)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (SONY_)

Související novinky

Netflix díky pandemii roste

Netflix díky pandemii roste

23.04.2020

Streamovací gigant Netflix čerstvě oznámil, že za první tři měsíce letošního roku získal dalších 15,8 milionů předplatitelů, což je podstatně vyšší číslo než předpokládaných 7 milionů. Celkově si… (více)

Filmový festival SXSW bude online

Filmový festival SXSW bude online

03.04.2020

Jedna z mnoha událostí, které doplatily na současnou pandemii, byl i filmový festival v americkém Austinu South by Southwest. Na akci se tradičně setkávají filmaři z celého světa, promítají se… (více)

Reklama

Reklama