Reklama

Reklama

Home Sleep Home

(studentský film)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří lidé by rozhodně neměli vyrážet za hranice našeho státu, natož potkávat cizince. To je příklad plachého Standy, který se v nočním vlaku z Prahy do Budapešti setkává s hromotlukem Broňou. Zprvu spolu nedokážou najít společnou řeč, ale tzv. homesick, láhev slivovice a štangle salámu jim rozvážou jazyk. (Letní filmová škola)

Recenze (4)

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Rybanský zde ukazuje, že je opravdu nejsilnějším objevem za posledních pár let pro českou kinematografii. Mezitímco jeho dokonalé Přátelské setkání nad sportem bylo pouhým opisem reality s humornými prvky, zde už Adam jde více po příběhu a jde mu to. Fandím mu neskutečně moc v jeho další tvorbě. Jen doufám, že se filmově nezkazí. Dal bych si domácí. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten film působí buď moc dlouhý, nebo moc krátký. Vzhledem k tomu, jak Adamu Rabanskému sedlo 80 minut Kdyby radši hořelo, asi moc krátký? Oba neherci jsou skvělý a musím si představovat, jak by vypadal celovečerák s tímhle Broňou místo Krobota. A Standa má velmi fotogenické vzezření, nevzdával bych to s ním. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vadí mi ty prostřihy na to, že vidíme jak vlak po těch kolejích kamsi jede, kdyby to zůstalo uzavřené v tom lůžkovém kupé, bylo by to podle mě lepší. Myslím, že se ten film snažil říct to, že je jedno jaké máme politické názory, i tak si můžeme mezi sebou rozumět, což se mi jako myšlenka dost líbí. Akorát jsem jim ve finále to přátelství moc nevěřil, takže si ani nejsem úplně jistý, jestli to Rybanský opravdu myslel tak, jak jsem to pochopil. Ale zamakat víc na scénáři a mělo by to i něco víc do sebe, ale už takhle to není úplně špatné. 3* ()

Reklama

Reklama