Reklama

Reklama

Nebezpečná výměna

  • USA Foreign Exchange (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když se zahraniční výměnná studentka Ana, která přijela do USA za vzděláním, stane terčem nebezpečného pronásledovatele, hledá útočiště v idylickém městečku, odkud pochází její spolubydlící. Ukáže se však, že toto místo má od bezpečného přístavu hodně daleko... (TV Prima)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi rád pozerám TV Doma. Každý deň tam nepretržite dávajú amatérske thrillery, ktoré sú vlastne komédiami. Ani tento nebol výnimkou, ale nedá sa hodnotiť odpadom, čo je na TV Doma obrovský úspech. Prvou chybou bolo angažovanie Dylana Walsha, ktorý je síce výborný herec, lenže keď mu dáte postavu v thrilleri tohto typu, je každému od začiatku jasné, že to bude záporák. Ďalší problém vidím v neustálom opakovaní, že tá výmenná študentka sa akoby vajce vajcu podobá na jednu dcéru, vraj ako by jej z oka vypadla. Neviem však, čo to bolo za oko, pretože z neho vypadla zjavná vizuálna vada. Na konci sa dozviete, že ako vajce vajcu sa na seba majú podobať dve herečky, ktoré majú rozdielne farby vlasov, z ktorých jedná má modré oči a druhá hnedé, z ktorých jedna má jemné črty, druhá ostré ako kremeň, a v neposlednom rade jedna vyzerá na 14 a druhá na 28. To už je klasická črta TV Doma kúskov, totálne nezvládnutie základných predpokladov celého filmu. Najviac to ale zabil záver, kde sa to všetko vyriešilo jednou praženicou alebo ak chcete miešanými vajíčkami. Nevychádzal som z údivu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nedivatelny nesmysl. Zadna postava tu neni duveryhodna. Padaji perly typu "vis, cim lepe to misto vypada, tim vice ma tajemstvi". Americke nizkorozpoctove snimky se odehravaji bud ve meste, nebo malomeste. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Niekto chcel spraviť lacnú verziu Uteč! A presne tak to aj dopadlo. Na to akú to malo minutáž to bolo mlátenie prázdnej slamy. Ultra dlhý úvod, stred vata a záver natlačený do cca 7 minút. A podoba tam nebola ani vizuálne. Neni čo pochváliť. ODPAD! ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jedna * za Hayley McLaughlin, která, krom toho, že má krássný oči, mi tak nějak, ani nevím proč, připomíná Soňu Norisovou. Ten dějový zámotek mi přišel poněkud střelený, že by si Ana s Camillou byly nějak extra podobné, to bych teda neřekl. O celé té povedené rodince nemluvě. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Upřímě nechápu proč zde má uvedeno film že je i mysteriózní (k tomu má sakra daleko), každopádně bacha spoleirs a možný únik finále...!!!!! - - - - > Tak, film jako takový není vůbec špatný, ten point filmu je vlastně zajímavý, proč ne ztráta dcery zmagořený rodiče, velmi přísní otcové a ve finále "ségra" která chtěla ve finále jen pomoct své ségře, což mi na konci filmu došlo že není úplně tak záporná postava. Co se ve filmu týče nějakého prostředí, no to je trošku slabší, protože natož že jsou na venkově, velkou část záběrů máme spíš uvnitř baráku což je škoda, ale tak co už.... Něco málo ve filmu je nedotažený (například příběh celkové ženy, která se ve filmu doslova mihne třikrát) atp. Ale tak s tim člověk už nic neudělá... Víc k tomu bych asi neměl, protože víc tam toho vlastně ani není... Každopádně během filmu například mě napadlo "Je tam vůbec komu věřit?" :D ALE co už 😄 80% 4 hvězdy... ()

Reklama

Reklama