Reklama

Reklama

Grammy Awards 2019

(pořad)
  • USA The 61st Annual Grammy Awards
všechny plakáty

Obsahy(1)

Přímý přenos z 61. ročníku předávání nejprestižnějších hudebních cen světa. Tak jako v letech minulých i v roce letošním nabídne Česká televize v nočním přímém přenosu prestižní velkolepou hudební show GRAMMY Awards. 61. ročník udílení cen GRAMMY se v letošním roce vrací na pódium ve Staples Center v Los Angeles a stejně tak jako v dřívějších ročnících v přímém přenosu uvidíme vedle předávání ocenění těm nejlepším z nejlepších bezpočet skvělých hudebních vystoupení. A bude na co se koukat, protože mezi nominovanými jsou mimo jiné Lady Gaga a Bradley Cooper s písní Shallow z filmu A Star Is Born, dále například rappeři Kendrick Lamar, Drake, Cardi B, zpěvačka Janelle Monáe, hudební skupina Alice in Chains, ale také jména jako Tony Bennett, Diana Krall, Seal, Gregory Porter, Willie Nelson, Barbra Streisand a mnozí jiní… Přímý přenos tlumočí Dana Hábová, komentuje Honza Dědek. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele

Dost šílené osekání nespočtu kategorií, kdy oceněných vidíme skutečně jen zlomek. Alicia Keys coby moderátorka slušná, jen výběr kostýmů mimo, nicméně kdykoliv kamera zamířila do publika, tak na tom s výstředností byla ještě dobře. Poklonu pořadatelé večera vysekli legendě country Dolly Parton, zpíval i Smokey Robinson nebo Diana Ross. Lady Gaga zbytečně afektovaná, Jennifer Lopez naopak luxusní, album roku přešlapem – zpěvačka Kasey Musgraves je zoufale neoriginální. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Moje první zkušenost s Grammy. Z Oscarů jsem byl už zvyklý na natahovaný ceremoniál, ale tohle bylo strašně zdlouhavé. Narozdíl od 24 oscarových kategorií se předává pouze 9 ocenění z celkových 84. Přitom by se mohly zařadit do hlavního ceremoniálu i jiné kategorie, například nejlepší rockové album. Hrozně rád bych viděl na pódiu Gretu van Fleet. Nicméně to celé začalo velmi dobře- Shawn Mendes s In My Blood, druhá Grammy pro Shallow, pro mě nový objev Kacey Musgraves a já byl natěšený, že si užiji 3 hodiny plné skvělých vystoupení a sem tam nějaké to ocenění. Zřejmě se na mě podepsala i únava, ale po čase už té populární hudby (a neustálého přerušování) bylo moc i na mě a tak jsem začínal vyhlížet další ocenění (při koncentraci 3 vystoupení na 1 cenu to už bylo brutální) a posléze i konec ceremoniálu. Z proslovů jednoznačně nejlepší Drake. Závěrečné Album of the Year pro Kacey Musgraves mě přesvědčilo, že bych si měl tuhle slečnu zařadit do hledáčku. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem až sestřih tohohle všeho...pěkné...ale překvapila mě neúčast mnohých nominovaných a oceněných a hlavně poloprázdné hlediště. ()

Reklama

Reklama