Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediální krimiseriál nabitý gagy, absurdním humorem a parodickými odkazy. Neohrožený detektiv Frank Drebin řeší případy s takovou samozřejmostí, že i James Bond vedle něj vypadá jako Martin Tomsa v podvlíkačkách. Rozbije mafiánský gang i auto. Zneškodní únosce, bombu i sexbombu. Vražedkyni strhne skoro všechny paruky a drogovému dealerovi masku. Zpívá, tančí. Popere se s nepřízní osudu i s vyděrači. Nic pro něj není překážkou, ani výhrůžky a popelnice. Pachatele odzbrojuje ručně, diváky humorem. Dostane ho až programový šéf ABC Tony Thomopoulos, který seriál po šestém díle předčasně ukončí s odůvodněním, že je jen pro pozorného diváka. Frank Drebin se však nevzdá a záhy se vrací v sérii Bláznivých střel. (Infalín)

(více)

Recenze uživatele Goldbeater k tomuto seriálu (1)

Policejní jednotka v barvách (1982) 

Police Squad! je skoro neznámý, nebo spíše neprávem opomíjený seriál, který se stal předlohou pro mnohem známější třídílnou filmovou sérii Bláznivá střela. Vystupuje zde převelice vtipný Leslie Nielsen jako neohrožený detektiv Frank Drebin, který vyřeší každý případ, i když jeho metody jsou více než pochybné. Mimo něj je zde navíc několik dalších skvělých charakterů, které vidíme vystupovat ve vypilovaně vtipných situacích. Je velká škoda, že vzniklo jen 6 dílů. Myslím že Frank by jich utáhl desetkrát víc, ale aspoň to dalo podnět k natočení filmu. Každopádně tento vybroušený humor Jima Abrahamse a bratrů Zuckerových mi parádně sedl. Já si tuhle malinkou sérii velmi užil a všem ji doporučuji. Jeden z nejvtipnějších seriálů vůbec. ()

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama