Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediální krimiseriál nabitý gagy, absurdním humorem a parodickými odkazy. Neohrožený detektiv Frank Drebin řeší případy s takovou samozřejmostí, že i James Bond vedle něj vypadá jako Martin Tomsa v podvlíkačkách. Rozbije mafiánský gang i auto. Zneškodní únosce, bombu i sexbombu. Vražedkyni strhne skoro všechny paruky a drogovému dealerovi masku. Zpívá, tančí. Popere se s nepřízní osudu i s vyděrači. Nic pro něj není překážkou, ani výhrůžky a popelnice. Pachatele odzbrojuje ručně, diváky humorem. Dostane ho až programový šéf ABC Tony Thomopoulos, který seriál po šestém díle předčasně ukončí s odůvodněním, že je jen pro pozorného diváka. Frank Drebin se však nevzdá a záhy se vrací v sérii Bláznivých střel. (Infalín)

(více)

Recenze uživatele viperblade k tomuto seriálu (1)

Policejní jednotka v barvách (1982) 

Už dlouho mě takhle nedostal seriál. Smál jsem se co minutu a to myslím vážně! Taková koncentrace vtipů, gagů a různých šíleností, to se jen tak nevidí. Děkuji touto cestou Hal_Moorovi díky němu totiž tento seriál mám! Jeho části jsou dokonalé: Frank Drebin, jeho šéf Ed, informátor Johnny coby čistič bot, k němuž chodí nejen Frank, ale i kazatel, hasič a další lidé :-) ... Prostě a jednoduše, komu se líbili Bláznivé Střely, tak neváhejte a sežeňte si tento seriál! Má pouze jedinou, ale tu největší možnou chybu: Je natočeno pouhých 6 dílů!! Je opravdu škoda, že jej tak předčasně ukončili. Ale Frank Drebin, jak víme, se vrátil v 3 filmech Bláznivých Střel. A tam nám to také vynahradil! ()

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama