Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediální krimiseriál nabitý gagy, absurdním humorem a parodickými odkazy. Neohrožený detektiv Frank Drebin řeší případy s takovou samozřejmostí, že i James Bond vedle něj vypadá jako Martin Tomsa v podvlíkačkách. Rozbije mafiánský gang i auto. Zneškodní únosce, bombu i sexbombu. Vražedkyni strhne skoro všechny paruky a drogovému dealerovi masku. Zpívá, tančí. Popere se s nepřízní osudu i s vyděrači. Nic pro něj není překážkou, ani výhrůžky a popelnice. Pachatele odzbrojuje ručně, diváky humorem. Dostane ho až programový šéf ABC Tony Thomopoulos, který seriál po šestém díle předčasně ukončí s odůvodněním, že je jen pro pozorného diváka. Frank Drebin se však nevzdá a záhy se vrací v sérii Bláznivých střel. (Infalín)

(více)

Recenze (122)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré. To, že je to takhle rozkouskované je jedině dobře. Sice se nějak extra neodrazí příběh, ale aspoň není nuda a je zde dost vtipných momentů, které především předvádí výborný Leslie Nielsen. Jenom se smát u toho, co si víc přát. Sice se tu možná najde něco až moc přehnaného a tak. Ale přesto hodnotím na zasloužených 85% = **** ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Nadšení ostatních přílíš nesdílím. Pustil jsem si 3 díly, zasmál se jen párkrát a na další nekoukal. Jde spíš o sérii gagů, komických situací alá Tom & Jerry (trezor nad hlavou). Na můj vkus té infantilnosti tam bylo příliš. Od Zuckera a Abrahamse jsem čekal o dost víc...proto jen průměrné hodnocení. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Frank Drebin to před Bláznivou střelou rozjížděl už v tomhle seriálu. Police Squad! nemá tak nabušenou kadenci vtipů jako filmy a ty zároveň nebývají tak vybroušené, ale celkově jde o zábavnou podvratnou parodii starých kriminálek. Jedním z největších kladů je Leslie Nielsen, který je jako vážně se beroucí Frank prostě super. (7/10) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Šialená miniséria, ktorá ma dostala do kolien. Neskutočný situačný humor a absurdné slovné prestrelky v podaní dementne-geniálneho Leslieho Nielsena. Nechápem prečo vzniklo len šesť častí a je to škoda, pretože Nielsenov detektív Drebin v plnej podpore najkreatívnejšieho parody-tria v histórii, by si zaslúžil viac priestoru. 85%. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Takové střídání mezi skvělými, trapnými a hluchými fóry, ty skvělé jsou často opakovány ve většině dílů. Možná je to mojí nepozorností, ale kadence ani ostrost vtipů se mi nezdála povětšinou taková, jako v ZAZ filmech. Avšak těch skrytých vtípků tam je tolik, že může mít seriál poměrně vysokou replayabilitu. Tommy je samozřejmě nejlepší postava, ale ani vědec z laborky není špatný... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (16)

  • Každý díl má dva názvy - ten, co čte vypravěč, se liší od toho, co se ukáže na obrazovce. (HappySmile)
  • Název seriálu, ústřední znělka, úvodní titulky a postava poručíka Franka Drebina parodují seriál M Squad. (HappySmile)
  • Podle scénáristy Pata Profta měla být scéna z úvodních titulků, kde je vystřeleno na Abrahama Lincolna, který následně vytáhne pušku a začne střílet, nahrazena podobnou scénou s Mahatmou Gandhim a kulometem. (HappySmile)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama