Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediální krimiseriál nabitý gagy, absurdním humorem a parodickými odkazy. Neohrožený detektiv Frank Drebin řeší případy s takovou samozřejmostí, že i James Bond vedle něj vypadá jako Martin Tomsa v podvlíkačkách. Rozbije mafiánský gang i auto. Zneškodní únosce, bombu i sexbombu. Vražedkyni strhne skoro všechny paruky a drogovému dealerovi masku. Zpívá, tančí. Popere se s nepřízní osudu i s vyděrači. Nic pro něj není překážkou, ani výhrůžky a popelnice. Pachatele odzbrojuje ručně, diváky humorem. Dostane ho až programový šéf ABC Tony Thomopoulos, který seriál po šestém díle předčasně ukončí s odůvodněním, že je jen pro pozorného diváka. Frank Drebin se však nevzdá a záhy se vrací v sérii Bláznivých střel. (Infalín)

(více)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Nejlepší je ve třetí epizodě na konci příjezd na pomoc od kapitána Eda Hockena v podání herce Alana Northa a praví k Frankovi aby ho kryl a on hodí přes něj deku :DDDDDDDDDDDDDDD když jsem to viděl poprvé potrhal jsem se smíchy

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

MMR

Jo nejlepší byl Johny a ty konce xP. Až se divím, že ze všech těch věcí, co odtud pak použili ve střele, zrovna tuto postavu nezopakovali x(.

parody

parody (hodnocení, recenze)

hero_bk: Protože to je absolutní vrcholná dokonalá parodie.

A samozřejmě, český distributor nedodá těch 6 dílů k nám ani smykem.

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

Pochopil někdo, proč vždycky u názvu epizody je něco jinýho na obrazu a něco jinýho čte komentář?

MMR

MMR (hodnocení, recenze)

Naprosto úžasný, nejlepší scény s Johnnym... škoda, že to má puze 6 dílů.

na příspěvěk reagoval jarkolar

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

trochu zklamani, Blazniva strela i jeji pokracovani mi prijdou o dost vtipnejsi, taky tu chyby poradna zenska postava, ale za skouknuti to rozhodne stoji

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama