Reklama

Reklama

Srdcová královna

  • Dánsko Dronningen (více)
Trailer 1

Úspěšná právnička Anna žije v krásném moderním domě se dvěma dcerami a manželem, lékařem Petrem. Její perfektní život ohrozí až příchod Petrova problematického náctiletého syna z předchozího vtahu, s nímž Anna naváže intimní pouto. Co se zdálo být pouhým flirtem, se rychle promění ve znepokojivý příběh síly, zrady a zodpovědnosti s ničivými důsledky… (Film Europe)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Trine Dyrholm nahá ve filmu.

Především (.Y.) 

Scénka: 7 min 40 s 800 ms

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Dávám sice čtyři hvězdy, ale mám spoustu připomínek. Za prvé mi celá story připadá málo uvěřitelná - právnička, která tuší důsledky se nechá svést pokušením na mladého zajaca. Kdyby byla blbka, tak chápu, že podlehne vášni a pokušení, ale racionálně zvažující právník? Pak způsob vyprávění je tak zkratkovitý až nezáživně - takže žádný rozhovor, který by zaujal, jen samé rádoby úryvky z jakýsi rozhovorů - já mám raději kvalitní dialogy než linku příběhu bez emocionální zaangažovanosti. Bez těch rozhovorů si člověk nemůže vytvořit žádnou empatii s hrdiny.

kuckaAFC

kuckaAFC (hodnocení, recenze)

Chybělo mi ještě někde na konci zapojení Aniny ségry (+nejlepší kamarádky) Liny a jejího svědectví. Úplně jsem čekal, že dvě protichůdné výpovědi rozsekne na nějakém vánočním rodinném setkání, ale nic, škoda :( Mohla přibýt další dramatická scéna.

PeITeeR

PeITeeR (hodnocení, recenze)

Jakto, ze tu neni zadna kulervouci, teda pardon - žaludorvouci(sající) (dle deje filmu), diskuze ?

na příspěvěk reagoval Skatemurai

Související novinky

SCANDI 2020 se blíží

SCANDI 2020 se blíží

04.01.2020

Šestý ročník Scandi nabízí to nejlepší ze současné severské kinematografie napříč žánry – od temného noiru přes melancholické drama až po provokativní dokument. Úspěšná právnička zamilovaná do… (více)

Reklama

Reklama