Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zřejmě tady budu za exota pro většinu zdejších virtuálních kritiků, ale mně se toto opravdu líbí. Nechápu samu sebe, ale je to tak. Do této chvíle mě veškeré pořady televizní zábavy a speciálně ty se zaměřením na zpěv úspěšně obcházely. Různá vystoupení nesoudných, dosti arogantních a hloupých účinkujících mi buď rvou uši a nebo se za ně až neskutečně stydím. Je opravdu s podivem, kolik lidí je ochotno zviditelnit své neumění a přede všemi se ztrapnit. Nicméně jsem minulou neděli nechala televizi zapnutou a když začali různí soutěžící zpívat, musela jsem si k ní sednout a s otevřenou pusou koukat a poslouchat. Jenom samí hotoví zpěváci, neuvěřitelně talentovaní, mě dokonale uzemnili. Porota rovněž v klidu. Vojta si sice občas zapřehání v přemlouvání více než je zdrávo, ale to asi k tomu patří. Všichni se chovají v mezích slušnosti, nikoho neurážejí, jsou spontánní, veselí, milí a v naprosté pohodě. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem sa zaoberať tými úbožiakmi, čo sa prihlásili do tejto televíznej show. Je to banda hlúpych adolescentov, nezdravo ambicióznych teenagerov a nesebakritických somárov. V tej kope hnoja sa celkom iste žiaden výnimočný spevák neobjaví. No skúsim podrobnejšie rozanalyzovať tie slávne celebrity, čo vystupujú v úlohe nesmierne dôležitých koučov. Je to pozoruhodné quarteto kreténov: starý vypelichaný rocker Pepa Vojtek, neznesiteľne afektovaná blbka Jana Kirschnerová, malý tučný raper Koloman Magyary a akýsi český chujko Vojtěch Dyk. Jeden trapnejší ako druhý. Odpad! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V mých očích šlo o lepší show, než ty dvě předchozí. Žádný zázrak se nekonal, ale konečně vypadl Rytmus/Dara…Kaliho jsem vůbec neznal, ale docela na mě udělal svým vystupováním dojem. Dyk si to v mých očích posral po odchodu z kapely Nightwork, přesto ho uznávám jako vynikajícího zpěváka. Pepa to je klasika, ale Jana Kirschner se mi v některých dílech dokonale zhnusila. Naštěstí to není o porotcích, ale soutěžících a i tentokrát se tu objevilo několik opravdových talentů – taková Lucie Večeřová patřila k tomu nejlepšímu a nechápu, jak to že nepostoupila tehdy dál. O vítězce se bavit nebudu. Nefandil jsem jí, přestože nezpívala nejhůře, ale byli tam mnohem lepší…A obě moderátorky - Mária Čírová i Tereza Kerndlová odvedly docela dobrou práci – a v některých hadříkách byly neskutečně sexy… ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný pořad. Odpustím to, že soutěžící jsou často úplně mimo. Co mě neskutečně vytáčí jsou porotci. Mám rád Kabáty a je mě jasný, že tohle se musí prostě dělat pro prachy. Proto Pepé doufám, že za tenhle kabaret máš dost, jinak nechápu. Jana Kirschner je neskutečně otravná Dyka nesnáším a Kaliho neřeším. Hodnoceno na základě jednoho dílu. 0 procent. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Súťaž sama o sebe by vôbec nebola zlá, ale to čo predvádzajú tí štyria "kouči", to je hotová katastrofa. Tak trápne, infantilné a afektované správanie by som čakal tak od nejakých puberťáčiek, ktoré sa snažia za každú cenu zaujať. Ale aby sa takto idiotsky správali dospelí ľudia (teda aspoň podľa veku), to je nanajvýš desivé. Ale tí účinkujúci aspoň ako tak zachraňujú túto súťaž pred totálnou priepasťou, hoci nechápem načo je vlastne celý projekt The Voice dobrý, keď sme tu nedávno mali už neviem koľkú sériu Superstar (a isto nás v dohľadnej dobe čaká ďalšia). ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Jasně, porota je strašná a přimlouval bych se za důkladnější postprocesing videomateriálu - tu konformistickou démonovu zmrdku by to chtělo minimálně rozmazat, nebo před její ksicht strčit nějaký meme. Dále bych se obešel bez toho citového vydírání, přílišného zabrušování do osobního života soutěžících, protože to mě v soutěži o zpěvu vážně nedojímá. Oboje platí pro The Voice i Superstar, dokonce mám takovou teorii, že se ženský import ze Slovenska vsadil, kdo bude větší vy-víte-co v pěveckých soutěžích za poslední rok a Nova jim to hrdě zaštiťuje.. Ale... Vždycky mě tenhle typ pořadů v jádru bavil - rád skautuji pro svůj hudební vkus/zrak a vždycky se našli zajímaví lidé, kteří sledování tohoto ospravedlnili. Bral bych více seriozní a méně komerční formu (méně reklam, kurvadrát!), ale i sem pouštějí lidi s talentem a nic lepšího v současné době nemáme... ()

Duoscop odpad!

všechny recenze uživatele

Ti porotci jsou vážně trapní. Každý čeká na někoho, kdo to zmáčkne jako první a když se nikdo nenajde, tak toho potom litují. Nejhorší hudební pořad u nás. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Superstar a podobné soutěže mě moc neberou, ale formát této soutěže mám rád. Mínusy se v podstatě týkají koučů. To, že je Vojta Dyk namachrovanej debil, vím. Ale co by mě v životě nenapadlo, že Jana Kirschner, jejíž písničky mám celkem rád, je tak nesympatická a afektovaná. Kaliho neznám, ale oproti těm dvoum je aspoň koukatelný. A pak už zbývá jen Pepa, kterej je jedinej jako kouč na úrovni těch zahraničních. 2* za to, že tu soutěž mám ze všech pěveckých nejraději, a hodlám ji nadále sledovat. Mít lepší kouče bylo by to o dost lepší. 2* 35% ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

čurák piča, čurák kunda, zajebanej čurák....pokud bych psal oficiální otevřený dopis režisérům a scénáristům české podoby této show, nešetřil bych superlativy, stačily mi ukázky a 15 minut živého přenosu. Lidská soudnost právě dostala další kopačku do ksichtu.................... ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Uff! Tak tohle bylo silný kafe! Předchozí The Voice byl zlatej oproti tady tomu paskvilu, co tady padá za kecy z těch "odborníků", to by člověk zaplakal. Ve výsledku nejlíp že všech mluví Pepa Vojtek, ostatní melou úplně příšerně. Zejména J. Kirschner, to bych ani nečekal. No děs... ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Kouči s výjimkou Vojtka jsou trapní, až je to k pláči. Celý pořad je veden tak, aby skrze trapné debaty a afektované výstupy těchto "trenérských hvězd" zdržoval co nejvíce, a tak si za dvě hodiny poslechneme asi deset minut muziky a zbytek tvoří ubohé žvásty a reklamy. The Voice Česko Slovensko s přehledem překonal všechny své hudební bratříčky i konkurenty, kterým se tímto omlouvám za přehnanou kritiku. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tohle nebude zcela férový komentář, protože co se samotné reality soutěže týká, tak jsem měl tu čest +/- půl hodiny, při jednom víkendovém reprízování….další minuty mohou přibýt, ale určitě ne plánovaně. Každopádně mne stejnak napadá otázka: „k…a, kdo se na tyhle pořady ještě dívá?“ SuperStar, Hlas Československa, Česko Slovensko má talent,Talentmania, X factor…. Sleduje? Fandíte? Posíláte hlasy? Stopadesátý klučík! Dvoustá holčina! Víte, kdo skončil druhý v SuperStar 2013? Jako fakt? Na Primě ještě opakují Česko Slovensko má talent. Na Nově ještě nestačili setřít podlahy po poslední Tvoje tvář má známý hlas a už tady máme další dětské sny o večírcích, kde se za tónů We are the champions šňupe křída na tabuli z pozadí Lucie Borhyové. Co dodat, než: „kde je kupec, je i zboží“. Ovšem mělo by se také dodat: „Kde je Jana Kirschner, měla by být připravená svěrací kazajka“…..když si uvědomíte, že ze čtveřice koučů (nebo jak si říkají) je nejsvéprávnější Rocker z nekonečného seriálu Pepa Vojtek, tak Je něco shnilého ve státě dánském. ()

Reklama

Reklama