Reklama

Reklama

I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney

Krátkometrážní / Komedie
USA, 1993, 16 min

Recenze (8)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Myšlienka je rozhodne zaujímavá, ale prevedenie je tak veľmi slabé, že to skôr irituje, akoby to malo baviť. Čakal som nadsázku a nie príbeh hrajúci sa na umenie. Veľmi, veľmi, veľmi nezaujímavý film, ktorého jedinou vtipnou zložkou je názov. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

I Killed Ben Affleck, Hung Him on a Meat Hook, and Now I Have Finally Found Peace! Tento kraťas je 16ti minutovým utrpením, konverzační slátaninou a nezdařeným pokusem o komedii. Beru to s rezervou, ale ta rezerva mi bohužel nestačí ani na odpad! Škoda Ben Affleck je totiž perfektní herec a nejméně ve dvou ze svých několika režijních pokusů uspěl alespoň za 2. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

"I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney" - jen se podívejte na ten název !!! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Název rozhodně není to jediné zajímavé - ale bohužel je to nejzajímavější. :P Dalo by se říct, že se tímto kraťasem prolínají tři roviny - opravdová vražda, zfilmování této vraždy samotným vrahem a konkurz na roli oběti - není to nezajímavé, a přestože mají herci hrát přehnaně kýčovitě, působí to otravně. Je zajímavé vidět, kam se Ben Affleck jako režisér dostane za více než deset let od natočení tohoto projektu. ()

Zajímavosti (1)

  • Tento krátkometrážní snímek natočil Ben Affleck při studiích na Occidental College v roce 1993. (HellFire)

Reklama

Reklama