Reklama

Reklama

Vlastníci

  • Česko S péčí řádného hospodáře (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paní Zahrádková (Tereza Voříšková) s manželem (Vojta Kotek) idealisticky chtějí, aby společnými silami dům zachránili. Novomanželé Bernáškovi (Jiří Černý, Maria Sawa) se s nadšením připojují. Paní Roubíčková (Klára Melíšková) pedantsky kontroluje řádný průběh schůze. Paní Horvátová (Dagmar Havlová) všechno iniciativně komentuje. Naivní pan Švec (David Novotný) zastupuje svojí maminku. Paní Procházková (Pavla Tomicová) s panem Novákem (Ondřej Malý) hledá způsoby jak zhodnotit svůj majetek. Pan Nitranský (Andrej Polák) touží po půdě v domě a pan Kubát (Jiří Lábus) důsledně sabotuje jakékoliv rozhodnutí. A v pozadí číhají bratři Čermákovi (Kryštof Hádek, Stanislav Majer), jen starý pan profesor Sokol (Ladislav Trojan) zatím nic nekomentuje… (CinemArt)

(více)

Diskuze

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Ozzy2

To je hodně zajímavá představa o rozdílu mezi kinem a divadlem. Ale úplně mimo, jako kdyby filmy nebyly nositely emocí.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Ozzy2

Myslím, že to nebude bavit ani ty, kteří něco podobného absolvovali. Právě proto, že to absolvovali. :-) Taky bych nešel do kina na film o firemní brainstormingové poradě s powerpointími prezentacemi.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Trailer je natolik otřesnej, že vůbec nevím, co od toho čekat.Vzhledem k tomu, že podobné schůze jsem nikdy neabsolvoval, tak se obávám, že z toho tak odvařenej nebudu.A jestli to vypadá na těch schůzích tak, jako na tomto videu, tak pevně doufám, že ani nebudu.V divadle to chápu,tam se člověk stane účastníkem, ale v kině??

na příspěvěk reagoval honajz, NinadeL, Tryskomyš

el-lobo

el-lobo (hodnocení, recenze)

Schpekulant

¨No jo. Jeden slyšel nějaké "prý" a  hned tu prázdnotu musí sdělit světu. Já viděl to divadlo a vůbec se nebojím, že film bude o ničem. Zvlášť když to, o čem film je, znám z vlastní zkušenosti.

BIOGRAF

BIOGRAF (hodnocení, recenze)

Společenstvo vlastníků - dnes jsou to 2 roky stále vyprodaných schůzí/inscenací divadla Vosto5.

http://vosto5.cz/repertoar/spolecenstvo-vlastniku/

Vlastníci - slogan k filmu zní: "Komedie pro ty, kdo to nezažili. Drama pro ty, kdo tím žijí" a režisér/scenárista Havelka divákům vzkazuje: „Ten film je komedie. A myslím, že pro všechny věkové kategorie i pro voliče všech politických stran. Snad tam je celé dnešní spektrum. Takže ideální by bylo se v kině bavit a doufat, že "peklo jsou ti druzí".“

packa

packa (hodnocení, recenze)

InJo

To se teprve uvidí. Počkejme s verdiktem až toho natočí víc. Prozatím bych se spokojil s termínem slibný talent.

packa

packa (hodnocení, recenze)

Dadel

Neměj strach, zdůraznil. :)

Zřejmě umíš lézt do významnějších prdelí než já. Nám celý film nepustili, jen vybrané sekvence. To je běžná praxe, na prezentacích se musí stihnout představit opravdu hodně filmů.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Nevím, jestli jsem to dostatečně zdůraznil, ale já to už taky viděl :)

na příspěvěk reagoval packa

packa

packa (hodnocení, recenze)

No asi takhle - z toho co jsem zhlédnul na uzavřené prezentaci pro kinaře, si skromně dovolím usuzovat, že Vlastníci budou komedií roku. Herci přesní (ano, i ti do kterých bych to nikdy neřekl), dialogy a hlášky dobře napsané, třeba hádka o výtah si v mých očích nezadala s hádkou o knedlík/nok z jiné skvělé komedie, kterou nebudu jmenovat, abych zbytečně nešponoval očekávání.

Jsem rád že trailer nevyzrazuje nejlepší vtipy, to je strašná producentská neřest! Neočekávám že Vlastníci zboří kina, ale fakt bych jim to přál (na rozdíl od různých románů pro muže v ženách).

marshalx

marshalx (hodnocení, recenze)

Jako tohle jde do kina? To si dělají prdel ! Nemyslím si, že to bude úplný odpad, ale proč to rvou na velké plátno? ANO jsem ten divák co nepochopí proč jsou lidi jako moje známá co tam chodí jen na české filmy, ale Endgame si pustí doma na notebooku :-D 

na příspěvěk reagoval Dadel

Uživatel Dadel smazal svůj příspěvek.

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

Ozzy2

Máte pravdu, někteří herci z obsazení neevokují nic dobrého, hlavně tedy Tereza Ramba. Škoda, očekával jsem komedii typu Kulový blesk, když se jedná o téma domů a bytů, místo toho to vypadá zase na nějaký laciný a trapný humor.

na příspěvěk reagoval Dadel, Dadel

Uživatel choze smazal svůj příspěvek.

Uživatel choze smazal svůj příspěvek.

Schpekulant

Schpekulant (hodnocení, recenze)

 Prý to bude naprosto o ničem, ale zase bude moct pár teoreticky herců zaplatit nájem na další měsíc.

na příspěvěk reagoval el-lobo

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Dadel

Zvykl jsem si, že na české filmy nemá smysl se těšit, člověk si pak ušetří obrovské zklamání.Tady ten námět a obsazení signalizuje, že ani není se na co těšit.Tereza Ramba...no ty vole..

na příspěvěk reagoval Dadel, Kubeska

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Super, jsem rád, že tentokrát v Cinemartu vybrali plakát, který jsem jim navrhnul (na rozdíl od Přes prsty:)

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

V tom případě bych mohl vytáhnout film Podezření, který se prakticky odehrává v jedné místnosti a je to televizní film. Ano, Dvanáct rozhněvaných mužů je filmový skvost, který si v dnešní době pustíš možná akorát doma v televizi či na jiném přístroji. Jak řekla jednou Mirka Spáčilová, a to ji nemám moc rád, že by se neměly české filmy omlouvat, protože lístek stojí stejně jako na jiné filmy. Když budu zlý, tak zhruba za stejnou cenu koupíš lístek třeba na Avatara 2. Mluvil jsem s plno producenty a také jim navrhoval film podobného ražení, který by se celý odehrával v produkční společnosti, a ti mi svěřepě tvrdili, že by se to hodilo do televize, že lidé, co chodí do kina, očekavájí akci, výbuchy apod. A v duchu jsem si říkal, že kdyby tam byla akce a výbuchy, tak by mi zase řekli, že by to stálo moc peněz. :D Třeba tenhle film dopadne dobře, producent ale musí být velký optimista a bere svoje povolání jako koníček.

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

Tohle spíš vypadá jako televizní záležitost, s takovým námětem se to nehodí do kina. Snad to nebude jen o tom, jak se u stolu hádají lidé ohledně nějakého domu. To bych se mohl podívat rovnou na Černé ovce. Proč se musí o každé malichernosti točit film? Mně jedna Chata na prodej stačila.

na příspěvěk reagoval rushid

Související novinky

Podzimní VOD novinky na CANAL+

Podzimní VOD novinky na CANAL+

19.10.2023

Vypadá to, že babí léto je za námi a teplé počasí se s námi letos už definitivně rozloučilo, takže pokud hledáte způsob, jak trávit chladnější podzimní večery, máme pro vás pár tipů na filmy a… (více)

Kino na hranici - on-line na konci listopadu

Kino na hranici - on-line na konci listopadu

10.11.2020

Po dvou nezdařených pokusech uspořádat filmový festival Kino na hranici v tradiční podobě se organizátoři rozhodli, že letošní ročník uspořádají on-line. Bude se konat ve dnech 23.–29. listopadu.… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Ceny české filmové kritiky – výsledky

Ceny české filmové kritiky – výsledky

02.02.2020

Nejlepším filmem roku 2019 byl českými kritiky zvolen road movie Staříci. Hraný debut Ondřeje Provazníka a Martina Duška o pomstě a spravedlnosti získal kromě nejvyššího ocenění na 10. Cenách české… (více)

Reklama

Reklama