Reklama

Reklama

Na hraně demokracie

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Hanz_knife odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Vždycky když se o nějaké komunistické svini zjistí, že si ráda bere do svých kapes, nezvládá ekonomiku, nezvládá řídit zemi která míři do propasti, prohlásí se to bez důkazů jednoduše za sabotáž, nedemoratický postup apod. A ti lidi co už nechtěli trpět to bezvládí a korupci tam vlastně na demonstracích nebyli a ty počty taky nesouhlasí. Dokument je podán jen z jednoho úhlu pohledu aniž by odhaloval cokoliv šokujícího, kriminálního. Kdyby to byl apolitický dokument o korupci v Brazílii určitě by to bylo zajímavější než tenhle pohled levicové aktivistky na to jak šel čas. Žádných racionálních argumentů či důkazů proč najednou má umírat demokracie se nedočkáme. Je to takový výkřik do tmy plný emocí.Taková "orangemanbad" hysterie v zeleném podání. ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Bolsonarovým vítězstvím film končí, přitom právě tím by měl začínat. Chápu, že je nutné seznámit diváky s politickým kontextem, ale tady je celý dokument pouze onen kontext, a o následcích jsme se nedozvěděli nic, přitom si je poneseme my všichni. Snad bude sequel. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Examplarni politicky dokument - osobni, zapaleny, emotivni. Predevsim v mapovani impeachmentu a uvezneni predchozich brazilskych prezidentu skyta vybornou analyzu. Na druhou stranu, rezisercin narativ o brazilske ztrate demokracie pokulhava s ohledem k Bolsonarovu nastupu k moci a muze tak vest k namitkam o zaujatosti. Jak Bolsonaro ohrazuje demokracii, kdyz byl (podle vseho) demokraticky zvolenym kandidatem, ktery porazil kandidata PT? A kde se vzali vsichni ti protestujici proti Dilme a Lulovi? ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Je pravdou,že všade má krajinu v rukách pár vyvolených,nielen v Brazílii.9 rodín ovláda tamojšie médiá,čo je v dnešnej dobe obrovská a neobmedzená moc na formovanie verejnosti.Demokracia je len slovo a každý si ho vykladá po svojom.A myslím,si,že Bolsanaro úplne vyhovuje Amerike,"Vyzbrojíme aj tých najväčších chudákov zbraňami,aby sa mohli brániť"plus voľný obchod. ()

Reklama

Reklama