Reklama

Reklama

Po svatbě

  • USA After the Wedding (více)
Trailer 1

Isabel Andersenová, spoluzakladatelka sirotčince v Indii, musí cestovat do New Yorku, aby se setkala s potenciální patronkou, milionářkou Theresou Youngovou. Isabel nechce cestovat kvůli svým povinnostem v sirotčinci a taky nechce opustit Jaie, chlapce, kterého našla na ulici, když mu byl rok. Theresa ale trvá na osobní schůzce. Isabel neochotně souhlasí a jede na schůzku, která se koná den před svatbou Theresiny dcery Grace. Theresa ze zdvořilosti pozve Isabel na svatbu  a Isabel se cítí povinna zúčastnit se. Isabel zažije na svatbě překvapení. Setkává se se svou minulostí, která zásadně změní její současný život. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (19)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal docela zajímavě, ale to první tajemství je odhaleno poměrně dost brzy a od tý chvíle jsem se u toho nudil. Pak se odhalí ještě jedno tajemství, ale děj už to v podstatě nikam dál neposune. Jsou tam v celym filmu asi 3-4 silnější scény, ale jinak mě to moc nebavilo. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Americký remake dánského filmu jak podle kopíráku, akorát genderově promíchaný, a hlavně to jsou tentokrát americké dolary, co zachraňuje chudé děti v indických sirotčincích. Pocitovému melodramatu o rozdílech v problémech prvního a třetího světa, o zajišťování budoucnosti pro ty, na kterých vám záleží, a o rozhodnutí, zda dát přednost vlastnímu dítěti před jinými dětmi, které ale vaši pomoc také potřebují, stojí podstatně víc na adaptovaném scénáři a kvalitních hercích než na průměrné režii, která původnímu materiálu na hodnotě příliš nepřidává. Postavy před sebou ukrývají různá tajemství, která si většinou domyslíte dřív, než dojde k jejich odkrytí, a namísto obnažování rodinných vztahů se podstatnější složkou filmu jeví být četná sentimentální setkání a uplakaná loučení. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu znie super a k tomu dánsky originál s Mikkelsenom bol nominovaný na Oscara. Ale na čo bude nominovaná americká verzia? Na najspomalenejšiu adaptáciu škandinávskej tvorby? Aby sme sa nenudili, tak pôvodne mala úlohu Michelle Williams hrať Diane Kruger, to by sa bolo aspoň na čo pozerať. Takto tu najtraktívnejšie vyznieva Julianne Moore a to je už čo povedať. Ostatní majú kožené alebo zlomené ksichty. Môžem vrelo odporučiť všetkým fanúšikom silne nezáživných drám. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že film chtěl budovat z počátku napětí, zvědavost a touhu po vědění, co že se to mezi nimi stalo. Jenže místo toho je to utahaný a celou dobu si říkáte, proč se ta Michelle tam chová jako kráva: je to, protože neumí hrát, nebo protože má takhle debilně napsanou roli? Ke konci fimu sice zjistíte, že hrát fakt umí, jen ta její role byla dost špatná, ale nechá to pachuť na celém filmu. Jediným světlým bodem byla kamera a výkon ke konci filmu Jullianne Moore, u kterýho jsem měla husinu všude. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dánsky originál som nevidel, takže nemám s čím porovnať. Indický úvod filmu bol viac než nádejný, no ako náhle sa Isabel vrátila do New Yorku, tak sa to celé ocitlo v takom ťažkopádnom dejovom rámci. Hneď po chvíli bolo jasné, kam sa celý dej bude uberať a čo z toho napokon chtiac-nechtiac vzíde. Mimochodom, postava Isabely mi bola vrcholne nesympatická svojim správaním "pani nezávislej", a postupne aj bolo jasné, prečo sa realizuje v takej dobročinnej práci v indickom sirotinci. Po tom zaujímavom úvode som ale čakal určite niečo lepšieho. Mimochodom, tie Oscarove umelecké "diela", čistá hrôza, že toto sa vôbec nazýva umením :( ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dánsky originál som nevidel, takže neviem aký je to film, ale táto verzia sa mi páčila. Je to film o skrytých rodinných tajomstvách s melodramatickým tónom. Michelle Williams je jediná svojho druhu. Nie že by som to už nevedel. Napriek tomu je pekné si to pripomenúť. Jej výkon si zaslúži uznanie. 7/10 ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Možno ma ovplyvnilo to, že som videl pôvodnú adaptáciu, ktorá ma naozaj chytila. Toto bolo viac nasilu. Ďaleko menej osobné, postavy menej uveriteľné, menej sympatické. Dialógy prázdnejšie. ... Dánske Po svadbe po všetkých stránkach lepšie. After the wedding 2019.. je film, na ktorý ľahko zabudnem. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Aha, tak to je remake.. No každopádně tolik kostlivců ve skříni v jednom filmu, to bylo takové neamerické, tak teď už chápu. Každopádně zajímavé drama...70% ()

Jevablo 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou hodnocení s festivalovým bonusem. A teď vážně - takhle to prostě vypadá, když se vezme zřejmě celkem zdařilá předloha (dánský originál jsem neviděl), přiběhne americká produkce, nasype se spousta peněz, děj se nastaví do amerických reálií a do textu se přidá asi tisíc "I love you" (všichni se strašně milují a po pěti minutách se rozcházejí). Emocionálně přepjaté a tím pádem naopak chladně působící. STRAŠLIVĚ doslovné - ve filmu neschází nic, všechno se řekne a odehraje, všechno tam je, i to, co tam vůbec být nemusí! Filmu by nesmírně prospělo zkrácení o 15 minut, kdy by režisér musel stříhat (a je co!) Malou výtku mám i k hercům - pan Crudup by mohl víc hýřit výrazy a emocemi, vždyť ho to musí vnitřně trhat, ne? ()

nkubinkova 

všechny recenze uživatele

Po svatbě byl příjemný snímek. Některé scény byly dlouhé, ale vůbec to nevadilo, ba naopak. Přidávaly pocitu realičnosti. ()

Montgomary 

všechny recenze uživatele

Napriek slabemu hodnoteniu som si pozrela film kvoli hlavnym postavam, za mna 2 skvele herecky: Michelle Williams a Julianne Moore. Obsadenie tych vedlajsich postav vsak bolo velmi nevydarene, vobec tam nefunguje chemia medzi hercami, toboz nie zostavenie postav v rodinnej konstelacii... Na to ze to bola drama, mali herci neskutocne emocionalne plochy prejav. Ziadna vasen, zlost, zranenie... Jedinu skutocnu emociu prejavila Julianne Moore v spalnovej scenke (nic eroticke), ale to bolo asi vsetko. Divak cely cas zostava veelmi vzdialenym pozorovatelom, nestotozni sa so ziadnou postavou, nie je vtiahnuty do deja... Sklamanie... Pribeh bol fajn, urcite si pozriem ospevovany dansky original. ()

Související novinky

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

22.06.2019

Letošní ročník MFF Karlovy Vary se koná od 28. června do 7.července a opět přináší atraktivní nabídku filmových titulů. Zahajovacím filmem bude snímek Po svatbě, který doprovodí tvůrčí delegace –… (více)

Jaké hvězdy navštíví Vary?

Jaké hvězdy navštíví Vary?

11.06.2019

54. ročník festivalu Karlovy Vary se blíží a pořadatelé dnes čerstvě oznámili první velká jména, která filmový festival navštíví. Hlavní letošní hvězdou bude oscarová herečka Julianne Moore (Děcka… (více)

Reklama

Reklama