Reklama

Reklama

Po svatbě

  • USA After the Wedding (více)
Trailer 1

Isabel Andersenová, spoluzakladatelka sirotčince v Indii, musí cestovat do New Yorku, aby se setkala s potenciální patronkou, milionářkou Theresou Youngovou. Isabel nechce cestovat kvůli svým povinnostem v sirotčinci a taky nechce opustit Jaie, chlapce, kterého našla na ulici, když mu byl rok. Theresa ale trvá na osobní schůzce. Isabel neochotně souhlasí a jede na schůzku, která se koná den před svatbou Theresiny dcery Grace. Theresa ze zdvořilosti pozve Isabel na svatbu  a Isabel se cítí povinna zúčastnit se. Isabel zažije na svatbě překvapení. Setkává se se svou minulostí, která zásadně změní její současný život. (JOJ Cinema)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Do role Isabel bola pôvodne obsadená Diane Kruger, tá však kvôli prácam na iných projektoch musela z natáčania odstúpiť. Nahradila ju herečka Michelle Williams. [Zdroj: IMDb] (Msscastillo)

Související novinky

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

MFF KV nabízí velkou nabídku filmů

22.06.2019

Letošní ročník MFF Karlovy Vary se koná od 28. června do 7.července a opět přináší atraktivní nabídku filmových titulů. Zahajovacím filmem bude snímek Po svatbě, který doprovodí tvůrčí delegace –… (více)

Jaké hvězdy navštíví Vary?

Jaké hvězdy navštíví Vary?

11.06.2019

54. ročník festivalu Karlovy Vary se blíží a pořadatelé dnes čerstvě oznámili první velká jména, která filmový festival navštíví. Hlavní letošní hvězdou bude oscarová herečka Julianne Moore (Děcka… (více)

Reklama

Reklama