Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry odmítne poslat domů postřeleného pilota vrtulníku, který má problémy s manželkou. Pilot nevidí jinou alternativu, než zabít Henryho. (TV Nova)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jediné, co je na mě vojenského, je plíseň na nohou." Tak v tom má Henry pravdu a proto je s ním taková legrace. Hned jsem měl chuť dát si s ním golf na jednu jamku s parem 29 úderů na hřišti ohraničeném z jedné strany minovým polem a z druhé strany severokorejskými bojovníky. Samozřejmě hned potom, co bych mu po trapperovsku otestoval kotlety, jestli nejsou otrávené. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otec Mulcahyh (William Christopher) odříkává na operačním sále modlitbu za uzdravení v jidiš.  Mi shebeirach avoteinu, M'kor hab'racha l'imoteinu, Mi shebeirach imoteinu, M'kor habrachah l'avoteinu. Kéž je zdrojem síly Kdo žehnal těm před námi, Pomozte nám najít odvahu udělat ze svého života požehnání, Požehnej těm, kteří potřebují uzdravení pomocí  Obnova těla, obnova ducha A řekněme Amen. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jeep crash. Tent... boom... crash... kill." Henryho zúfalstvo a nervová labilita má v sebe obrovský komendiálny potenciál. A najmä keď mu ide o život. Čítanie dopisu do helikoptéry je top moment. Disney plus ()

Reklama

Reklama