Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye píše dopis svému otci, a humorně v něm líčí situaci ve 4077. Kupříkladu popisuje historku, jak otec Mulcahy rozmluvil Klingerovi úmysl se zabít pomocí ostrého granátu.Ve finále Hawkeye letí v kostýmu Santa Klause na frontu, aby zachránil život zraněnému vojákovi. (TV Nova)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vzhledem k počtu lidí, kteří se nudili minulou neděli, bude příští neděle zrušena." Rozjezd hlášek místního rozhlasu se podařil, Henryho přednáška o manželském sexu byla vynikající, Radarův džíp v balíku neměl chybu, a Klingerovo K. O. Franka lze ospravedlnit snad jen tím, že tehdy ještě nenosil lodičky. Ale nyní zapomeňme na Santu na frontě, dejme ta játra na stranu a vraťme se k tomu sexu. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dopis otci... Pojď se mnou tati do jídelního stanu a já ti koupím kafe... Klinger ve velmi dramatické scéně... Nezapomeňte uvést věk a pohlaví k datu vašich posledních narozenin... Slyšel si, prý začali jednat o míru.. Na to nechci ani pomyslet... Scéna se Santou je tak absurdní, že se snad opravdu stala... Nevím jak to mají ostatní milocníci MASH, ale já ani na vteřinu nezapomínám uprostřed čeho se to všechno děje... 😢 ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Father Mulcahy: Shh-shh-shh. He's exhausted. // M.P.: OK. Where's the guy that exhausted him?"  Keď Hawkeye píše dopisy svojmu otcovi, vždy to stojí za to. Množstvo drobných línií sa ťahá celou epizódou a top je určite Radarov džíp, prípadne Henryho prednáška. Záverečný prílet Santa Klausa je už len čerešničkou na torte. Disney plus ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt asi TOP of Mash, nejde ani tak o humor, který je samozřejmě v každém dílu, ale to vše ostatní je na vybornou. (A konečně Clinger v akci) ☺️ ()

Reklama

Reklama