Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye a Trapper s Radarovou pomocí vytvoří fiktivního kapitána Tuttla, aby z jeho platu mohl byt dotován blízký sirotčinec. Záležitost se jim ale vymkne z rukou. Kapitán Tuttle má být z rozhodnutí generála Claytona dokonce vyznamenán a Hawkeye si musí vymyslet historku o tom, jak kapitán zahynul, když vyskočil z vrtulníku bez padáku. (TV Nova)

(více)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pokud budeš mít zítra volno, mám nějakou skvělou literaturu o sexuálních deviacích." Takhle mě v životě žádná slečna ani paní nebalila a já se ptám: Proč? Vždyť já bych si to zasloužil. Deviací mám hodně a jsem správný chlap, něco jako kapitán Tuttle. Ten nejlepší doktor, voják a vůbec Američan. Vždycky když si na něj vzpomenu, tak mi ukápne slza ... smíchu. Protože znám Tuttlea stejně stejně jako Henry, Frank, Šťabajzna a všichni další, kteří ho nikdy neviděli. Přesto s ním snídali a byl jejich nejlepší kamarád. Tak tady dostávala moje bránice pořádný záhul. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"M*A*S*H" (Mobile Army Surgical Hospital) je americký dramaticko-komediálny televízny seriál, ktorý bol vyprodukovaný v priebehu rokov 1972 až 1983. Bolo natočených jedenásť sérií, ktoré dohromady obsahujú dvesto päťdesiat šesť samostatných častí. V poradí pätnásta epizóda z prvej série nesie názov "Tuttle". Kapitáni Benjamin Franklin Hawkeye Pierce a John Francis Trapper McIntyre chcú finančne pomôcť útulku pre vojnové siroty. Vymyslia rafinovaný plán ako získať peniaze. Na výplatnú listinu americkej armády pridajú neexistujúceho kapitána Tuttla. Jeho žold poslúži na financovanie sirotčinca. Musia však dbať na to, aby nikto nepochyboval o tom, že Tuttle je skutočná osoba, preto do tohto dobročinného podvodu zasvätia aj úradníka jednotky Waltera Radara O´Reillyho. ***** ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je úžasná a jednoduše geniální. Řekl bych dokonce, že je to přesně to, co dělá seriál M*A*S*H seriálem, jaký známe a milujeme. Možná je až škoda, že jsou díly této legendární záležitosti tak krátké. Kapitán Tuttle by si rozhodně zasloužil větší prostor. 100% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sign the original forms and initial the carbon copies or if you want you can initial the originals and sign the carbon copies and then you'd have to sign this form saying you signed where you should have initialed." ()

Reklama

Reklama