Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 1 (1972) (série)


Spodky (S01E19)

(epizoda)
  • USA The Longjohn Flap

VOD (1)

Obsahy(1)

Je zima a uhodily tuhé mrazy. Hawkeye dostane z domova teplé bavlněné spodky, které mu mnozí závidějí. Když však vidí, jak Trapper trpí zimou, daruje mu tyto spodky, které se potom ve formě daru dostanou do rukou mnoha obyvatel tábora, než se vrátí zpět k Hawkeymu. (TV Nova)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdybych si nemyslel, že tě to zahřeje, Franku, tak bych ti rozmlátil hubu." Mít spodky v době, kdy zima mění jídlo v brambouchy a ostatní se mohou zabalit jen do čerstvě dodaných moskytyér, tak je chráním s nabitou baseballovou pálkou pod polštářem. Jenže Hawkeye naivně pustil spodky do oběhu, což bylo celkem zábavné, ale rozhodně mi z toho smíchy neroztálo ledové království v ložnici. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ve své autobiografii „Never Have Your Dog Stuffed: and Other Things I've Learned“ Alan Alda (Hawkeye) uvedl, že pro tuto epizodu si vypůjčil vyprávěcí strukturu z „La Ronde“. „V mé verzi je objekt, který se předává z rukou do rukou, a to pár dlouhých spodků.“ „La Ronde“ je kontroverzní hra s provokativními sexuálními tématy, která prostřednictvím postupných setkání dvojic postav zkoumá sexuální morálku. (sator)
  • Když Frank (Larry Linville) navštíví Margaret (Loretta Swit) v jejím stanu, na její posteli leží časopis Life z 25. srpna 1967. Korejská válka skončila v roce 1953. (sator)

Reklama

Reklama