Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 1 (1972) (série)


Armáda versus Námořnictvo (S01E20)

(epizoda)
  • USA The Army-Navy Game

VOD (1)

Obsahy(1)

V průběhu tradičního zápasu armáda versus námořnictvo v americkém fotbalu, který všichni sledují v rádiu, je tábor ostřelován a jedna nevybuchlá bomba zůstane ležet uprostřed tábora. Když se ji Hawkeye a Trapper pokoušejí zneškodnit, vybuchne a vyletí z ní americké propagační letáky. (TV Nova)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jestli vybuchneme, doufám, že jim spadneme na hlavy." Nevybuchlá bomba mezi doktory jistě není žádným velkým problémem, protože mají stetoskopy. Nicméně tentokrát mě hodně pobavilo Velitelství se svými "včasnými" zprávami o bombardování či nezájmem o řešení problému během fotbalového zápasu, ale absolutním vítězem se stal Henry a jeho fantastický telefonát s utrženým sluchátkem. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda. Ono obecně je asi první a druhá řada nejlepší. Prostě do doby, než se osazení začne měnit. A trochu mě mrzelo, že se v dabingu zmiňovala česká bomba, hergot neměla spíš být československá? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „The Army-Navy Game“ (Armáda versus námorníctvo). Počas operačného dňa znenazdajky nastane bombardovanie. Po jeho skončení zostane v strede tábora MASH 4077 veľká nevybuchnutá kórejská bomba. Hrozí nebezpečenstvo, že samovoľne exploduje. Doktor kapitán Benjamin Hawkeye Pierce a jeho kolega kapitán Trapper John MecIntyre sa ju pokúsia zneškodniť. ***** ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Rozhlasový hlasatel říká, že jde v pořadí o 53. zápas armády a námořnictva. 53. zápas se ale hrál v roce 1952. Armáda vyhrála 7-0. (sator)
  • V této epizodě je ústřední melodie přearanžována. Tato verze působí bezstarostnějším dojmem, který zdůrazňují dřevěné dechové nástroje, žestě a perkuse. (sator)
  • Žádný zápas mezi armádou a námořnictvem neskončil se skóre 42:36. Hra je tedy fiktivní. (sator)

Reklama

Reklama