Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 1 (1972) (série)


Major Fred C. Dobbs (S01E22)

(epizoda)
  • USA Major Fred C. Dobbs

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank už má všeho dost a po dohodě s Margaret požádá o transfer. Margaret se chce také nechat přeložit, když náhle přijde zpráva, že Hawkeye a Trapper objevili v okolí tábora zlato. To rozhodne - Frank a Šťabajzna zůstávají a stávají se z nich prospektoři. Frank opravdu najde mnoho "zlatých" předmětů, dokonce i zlatý džíp. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jestli hledáš zlatou horečku, zahni vlevo, pak rovně o sto let dozadu." Tak to je lež, tam jsem se díval a není tam. Jenže uvěřit Hawkeyeovi s Trapperem je tak snadné a to zejména pro Franka, který si zandal stetoskop tak hluboko do uší, že si poškrábal mozek. Mě by tedy nedostali, protože jsem příliš líný a dokud by za mě někdo nezajistil rozbory zlata, výkopovou techniku a povolení k těžbě ze Soulu i z Pchjongjangu, tak bych z Bažiny nevylezl. Ovšem když někdo nachytá osla s diplomem, tak je to třeba ocenit. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „Major Fred C. Dobbs" (Major Fred C. Dobbs). Vrchná zdravotná sestra major Margaret Houlihanová a doktor major Frank Burns požiadajú o preloženie z jednotky M.A.S.H. 4077 do inej mobilnej vojenskej nemocnice. Ako dôvod uvedú neustále pokrývanie ich autority. Svoje rozhodnutie však náhle zmenia, keď sa dozvedia, že v blízkosti ich tábora sa nachádza ložisko zlata. ***** ()

Reklama

Reklama