Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Generál Clayton pošle psychiatra kpt. Hildebranda na prohlídku 4077. Henry žádá osazenstvo, aby se chovali co nejlépe, nebo budou rozděleni. Marně. Po návštěvě dr. Hildebrant do zprávy napíše, že viděl učebnicové příklady neuróz, psychóz, voyerismu, fetišismu a mnoha dalších ismů. Bylo by proto šílené tyto lidi od sebe oddělit a jejich šílenství ještě posílit. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Během mého pobytu tady jsem viděl učebnicové případy neuróz a psychóz. Viděl jsem voyeurismus, fetišismus a pár -ismů, o kterých jsem nevěděl." Tak hra na velkou šťastnou rodinu před psychologem úplně nevyšla a nevyšlo ani předstírání vojenské disciplíny, ale pobavila mě noční konspirační schůzky ve sprše, prodej lístků na Šťabajznino sprchování či specializace ušní – nosní – radary. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná, v poradí prvá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H." sa volá "Rozdelení zostaneme" (Divided We Stand). M.A.S.H. 4077 pracovne navštívi psychológ z vrchného armádneho velenia. Má za úlohu vypracovať posudky na jednotlivých členov tejto vojenskej mobilnej nemocnice. Začne sa šíriť opodstatnená obava, že prišiel za účelom, aby ich prerozdelili a postupne preradili do iných útvarov. V tábore zavládne panika. ***** ()

Reklama

Reklama