Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešikovnost severokorejského pilota, který se snaží vždy v 17.00 bombardovat blízký sklad střeliva, se stane zábavou pro celý tábor. Frank se snaží prosadit jeho sestřelení, ale dělo dostane k dispozici, až když Charlie trefí džíp generála Claytona. Při výstřelu Frank Charlieho mine a zničí inkriminovaný sklad střeliva. (TV Nova)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A nyní, rovnou ze Severní Koreje, šestý týden na programu, Bombarďák Charlie, jeho letadlo a jeho astigmatismus." Sázení na výkony severokorejského třepetala patří k tomu nejlepšímu, čím první chirurgická jednotka s protileteckým vybavením, tedy M.A.S.H. 4077, přispěla k mé zábavě. Já jsem si prostě jistý tím, že každá pořádná nemocnice, potřebuje oleď nebo alespoň dělo, protože jinak by v ní mohla být nuda. Tady není, takže pokud bude Charlie zítra zase něco bombardovat, tak sázím, že mine o 62 yardů a chci místo v první řadě. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „5 O'clock Charlie“ (Charlie o piatej). M.A.S.H. 4077 ohrozujú pravidelné nálety nešikovného severo kórejského bombardéra Charlieho. Vždy podvečer o piatej sa objaví na obzore so svojím starým lietadlom a zhodí malú bombu, ktorá však nikdy nezasiahne cieľ. Prehnane iniciatívny major Frank Burns sa rozhodne zriadiť delostreleckú jednotku, ktorá ho má zneškodniť. ***** ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bombarďák Charlie, další z těch nejklasičtějších epizod. Nenapadá mě lepší epizoda. Jedna z mála epizod, kde je vidět nějaká vojenská technika (když pominu jeepy aj. vozidla). Great, now we're taking lessons from losers ()

Reklama

Reklama