Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 2 (1973) (série)


Pro dobro kolektivu (S02E04)

(epizoda)
  • USA For the Good of the Outfit

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye a Trapper upozorní na vybombardování korejské vesnice Tai Dong Američany. Než armáda přijme svou odpovědnost, plánují přestavbu vesnice. Armáda se ale pokouší svést odpovědnost na nepřítele. (TV Nova)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty střepy jsou tak americké jako hamburgery a napalm.“ Když plukovník upozornil na chyby vedení, tak se z něj stal vojín. To je naprosto skvělé, takže co se stane se dvěma kapitány? Já se tedy hodně pobavil při vyplňování formulářů, při popírání faktů, při Henryho opileckém přitakávání a zejména při způsobu, jakým Henry provedl Radarovu prověrku. Tak se to má dělat. ("Radare, vyplnil jsi ty přísně tajné papíry o sobě? – Ano, pane. – A podepsal jsem, kde jsi řekl? – Ano, pane. – Tak tady to máte. Čistý jako sklo.") ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „For the Good of the Outfit“ (Pre dobro kolektívu). Údatná, mierotvorná, najspravodlivejšia a najdemokratickejšia armáda Spojených štátov amerických vybombarduje kórejskú dedinu Tai Dong. Keď sa na toto fatálne pochybenie snažia upozorniť kapitáni Benjamin Franklin Hawkeye Pierce a John Trapper McIntyre, tak ich chcú umlčať. Americká armáda urobí všetko preto, aby zodpovednosť za bombardovanie civilistov zvalila na ukrutného, zlého, komunistického, juhokórejského nepriateľa. ***** ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ten plukovník co hlásil chyby velení. Plukovník? Znáte ho, vojín Johnson... Dostanou nový chrám, ještě neomodlený...Ne moc zábavný ale velmi odvážný... 😱 ()

Reklama

Reklama