Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kazdotýdenní partie pokru v Bažině, na kterou dojíždí do tábora psychiatr Freedman, je přerušena: Radar porazí džípem jednoho místního obyvatele, známého tím, že skáče před vojenská vozidla, aby získal odškodnění. Hawkeye a Trapper operují proti předpisům důstojníka tajné služby a Freedman uklidňuje zraněného vojáka, který se pokusil zabít Franka za to, že jej chtěl poslat zpátky na frontu. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Radare, ať je to cokoliv, podepiš, zruš to nebo objednej pět dalších." Asi si vyrazím do MASHe 4077 zahrát poker ... tedy vlastně zúčastnit se konference. Jen se obávám, že místní pravidla jen tak nepochopím. Tentokrát tam byla zábava, ve které vyhrál ... psychiatr major Freedman s neprůstřelným gaučem. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada nekonečných hlášek, které mě baví. Celý díl má šmrnc a spád, člověk je neustále schopen si ho vychutnávat od začátku do konce. Akorát jsem měl jednu chvíli dojem, ukázalo se, že mylný, že vidím Flagga. ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Báječná epizoda. Psychiatr Freedman přijíždí znovu do tábora. Radar má problém s korejským simulantem. Freedman dávno pochopil že v MASHi nic moc nezmůže. Hraje s ostatními karty, pije gin a užívá si. Ale až do okamžiku než se pacient pokusí zabít idiota Franka za to, že ho chce poslat zpátky na frontu. ()

Reklama

Reklama