Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 2 (1973) (série)


Žhavé rty a prázdná náruč (S02E14)

(epizoda)
  • USA Hot Lips and Empty Arms

VOD (1)

Obsahy(1)

Major Houlihanová hodnotí svůj život a chce jej změnit. Rozhodne se rozejít s Frankem a žádá o přeložení. Na rozlučkovém večírku se opije a když zjistí, jak jsou k ní loajální její podřízené a kolik má vlastně v táboře přátel, své rozhodnutí změní. (TV Nova)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chci, abyste projevovali major Houlihanové zdvořilost a respekt hodné toho, kdo dosáhl její šarže a pohlaví." Nikdo neumí tak krásně velet jako plukovník Blake a málokdo se umí tak krásně opít jako jedna nejmenovaná vrchní sestra. Mě tato epizoda hodně inspirovala, takže si od filmové společnosti Tabasco z Havany taky objednávám film Pavlína z Paříže a její pelikán a po jeho zhlédnutí se dle rozkazu ihned půjdu vysalutovat. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... a figuru máš taky ty parchante...😀 V tomto dílu který téměř celý odehraje Margaret (Loretta Swit)  po parou je pekelně naštvaná a zklamaná je víc  scén kdy se culí ve scénách kdy se má zlobit. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H." sa volá "Šťabajzna a prázdna náruč" (Hot Lips and Empty Arms). Vrchná zdravotná sestra major Margaret Houlihanová chce radikálne zmeniť svoj život. Ukončí milenecký vzťah s majorom Frankom Burnosom a požiada o preloženie. Keď však zistí, že si ju jej kolegovia z MASHa 4077 vážia prehodnotí svoje rozhodnutie o zmene pracoviska. ***** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • Margaret (Loretta Swit) nazve Franka (Larry Linville) reverendem Davidsonem. Davidson byl kněz anglikánské církve, který byl v roce 1932 po veřejném skandálu usvědčen z nemravnosti. (sator)
  • Henry (McLean Stevenson) si nechává posílat lechtivé filmy z filmové společnosti Tabasco Havana na Kubě. Bylo to v době před kubánskou revolucí, kdy byla Kuba centrem všech neřestí. (sator)
  • Když Henry (McLean Stevenson), Hawkeye (Alan Alda) a Trapper (Wayne Rogers) sledují „výcvikový film“, vtrhne dovnitř Margaret (Loretta Swit) a rozsvítí světla. U 8mm projektoru by to zcela zneviditelnilo obraz na plátně, přesto všichni film stále sledují. (sator)

Reklama

Reklama