Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Plukovník Henry se při dovolené v Tokiu zamiluje do dvacetileté dívky jménem Nancy Sue Parkerová. Hawkeye, Trapper a Radar se snaží zaslepenému Henrymu zabránit ve zničení jeho manželství. Nakonec mu napraví hlavu telefonát s manželkou. (TV Nova)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Henry, stihl ses zeptat, kolik jí je, než učitel tělocviku zavolal policii?" Vím něco o tom, čím přemýšlí chlap ve středním věku daleko od rodiny, ale tento Henryho únik paměťových buněk do pohlavních orgánů určitě mohl být vtipnější. Důkazem budiž skutečnost, že ho přebilo Frankovo zhodnocení toho, jak větší disciplínou a pořádkem učinil válku zábavnější pro všechny. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „Henry in Love“ (Zamilovaný Henry). Plukovník Henry Blake odíde na krátku dovolenku do Tokia. Tam sa vášnivo zamiluje do mladej krásnej Nancy Sue Parkerovej. Je medzi nimi značný vekový rozdiel. Kvôli nej sa chce dať rozviesť so svojou manželkou a začať nový život. Pozve ju na návštevu ku nim do MASHu. Keď ju zoznámi s Howkeye Pierceom a Johnom Traperom tí ihneď pochopia, že to nie je vhodná družka pre Henryho. ***** ()

Reklama

Reklama