Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye chce nové boty a je ochoten kvůli tomu udělat cokoliv. A tak nastává situace, podobná pohádce o kohoutkovi a slepičce. Aby mu zásobovač Zale dal nový pár, musí mu zařídit ošetření u táborového zubaře, který chce od Henryho dovolenou v Tokiu, Henry mu dá dovolenou jen když Margaret nepošle svou zprávu na velitelství, ta na oplátku požaduje uspořádání narozeninové oslavy s dortem pro Franka, Radar je ochoten s oslavou pomoci, jen když mu Hawkeye sjedná rande se setrou Murphyovou, která za to požaduje fén od Klingera, který chce podepsat paragraf 8. Frank ale odmítne podepsat a tak se celý plán zhroutí. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Večer ho rozřízneme a spočítáme letokruhy... Klingere proč máš natáčky? Večer mám hlídku... Radare ty něčemu z toho rozumíš?.... Nesnažím se, zpomaluje to práci... Mají tě rádi Franku.... Jejich nenávist mě zmátla...Napsala špatně vůbec...to je blbec pane...pak to má dobře... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem doktor. Operuju už týden vstoje na jedné noze. Já Vás varuju - díváte se na zoufalého plameňáka." Výměnný obchod v M.A.S.H.i mě bavil, absence dodávek služebních bot mě trošku vyděsila a naprosto souhlasím s Frankovým tvrzením, že úchylové by se neměli z armády propouštět. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „For Want of a Boot" (Všetko pre topánky). Doktor kapitán Benjamin Hawkeye Pierce potrebuje nové vojenské topánky, pretože tie ktoré nafasoval úplne zodral. Zisťuje však, že dostať sa ku novým bude veľmi zložité. Musí pracne zorganizovať komplikovaný reťazec vzájomných výmen, aby sa dopracoval ku svojim vytúženým pohodlným topánkam. Podarí sa mu to? ***** ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Mají tě rádi, Franku. - Jejich nenávist mě zmátla. Aneb o kohoutkovi a slepičce v armádním stylu, kdy Hawkeye potřebuje nové boty, ale Zale mu je sežene, když mu domluví zubaře, který ale chce do Japonska a dovolenou od Henryho dostane jen když Šťabajzna stáhne hlášení, ale ta to udělá jen když pro Franka uspořádají oslavu, ale dort Radar sežene jen za rande se sestrou, která chce sušák na vlasy, který Klinger obětuje za podepsaný paragraf 8... A je od začátku jasné, že tenhle domeček z karet je velmi křehký a zákonitě se musí zhroutit... ()

Reklama

Reklama