Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank zjistí, že jeden z pacientů je homosexual a snaží se dosáhnout toho, aby byl zmíněný voják s hanbou vyhozen z armády. (TV Nova)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsme svobodná země, Franku. Každý může mít zranění, jaké si přeje." Udavačství Franka tentokrát nestojí za víc než dvě rány pěstí do Kuního ksichtu, ale fragmenty fotbalového zápasu mezi Protestanty a Katolíky byly Boží, alkoholová dáma zase inspirativní a Radarovo "odborné" vyšetření zdravotního stavu Henryho bylo přesně tou zábavou, kterou mám na MASHi nejraději. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"M*A*S*H" je americký dramaticko-komediálny televízny seriál, ktorý bol vyprodukovaný v priebehu rokov 1972 až 1983. Bolo natočených jedenásť sérií, ktoré dohromady obsahujú dvesto päťdesiat šesť samostatných častí. V poradí dvadsiata druhá epizóda z druhej série nesie názov "George". Tento diel je z roku 1974. Predstavte si, že už vtedy sa verejne riešila situácia homosexuálnej menšiny. No narozdiel od súčastnej agresívnej, šialenej, zvrhlej politickej agendy umelo vytvorenej LGBTI komunity to bolo v tých časoch prirodzené, nenásilné a svojim spôsobom aj milé a sympatické. Major Frank Burns zistí, že jeden z pacientov, ktorý sa ocitol v ich poľnej nemocnici, je homosexuál. Je z toho mimoriadne pohoršený a chce, aby bol tento vojak prepustený z armády. Kapitáni Benjamin Franklin Hawkeye Pierce a John McIntyre na to však majú diametrálne odlišný názor. *** ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohli bychom být Franku partneři, já budu dělat chirurgii a ty všechno ostatní... Nevýhoda střízlivosti je, že člověk přesně ví jak se cítí... Normální je, když všichni dělají totéž. A co pak osobnost? Osobnost je dobrá věc, pokud všichni dělají totéž... George ()

Reklama

Reklama