Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye a Trapper plánují dovolenou v Tokiu, když přijde nabídka na výměnu amerických raněných za čínské zajatce a jednotka 4077 má výměnu provést. Henry se rozhodne vyslat Hawkeyeho, Trappera, Burnse, Radara a Klingera na misi na nepřátelské území. Frank málem všechno pokazí, když si přes striktní příkaz vezme stříkací pistolku. Naštěstí čínský doktor projeví dostatek smyslu pro humor - asi proto, že studoval na univerzitě v Illinois. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Proč jsi mi nedal podepsat tohle, když jsem podepisoval tamto, přestože jsem vlastně nevěděl, co podepisuju?" Henry je zkrátka rozený vůdce a jeho zoufalství z toho, že má něco rozhodnout, je skutečně zábavné. Samotný zájezd pro zraněné k Číňanům až tak zábavný není, ale na způsob, kterým Henry zdobrovolnil Radara, si budu muset dát v životě pozor. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tou pistolkou by jim to Frank určitě nandal. A co víc, Frank je hrdina, že se vydal do nepřátelského území. Téměř na svůj vlastní návrh. To se pozná, komu jde o vlastní kůži a kdo věci dělá z přesvědčení. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další naprosto úžasný díl. Jeden z pro mne úplně nejlepších. Člověku se chce věřit, že všichni lidi nejsou jen sobečtí idioti. A souhlas s Radarem a jeho závěrečnou řečí. ()

Reklama

Reklama