Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S příchodem jara dostává Klinger z domova dopis od své snoubenky, že by si jej v Toledu chtěla vzít. Otec Mulcahy (s Radarovou pomoci) zařídí svatbu pomocí krátkovlného rádia. Radar se zamiluje do sestry, mezitím vděčný pacient nechce Hawkeyho nechat samotného a neustále se mu snaží pomáhat. Prostě přišlo jaro. (TV Nova)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To tedy bude hlášení. Úchyl má svatbu s rádiem, kočka žije v nemocnici a tenhle idiot porušuje subordinaci, jak otevře klapačku." Mám dojem, že tohle hlášení vůbec nebude, protože desátník Lyle umí skvěle točit s debilními doktory. Jinak mě tedy Klingerova svatba moc nebavila, ale ukojení Radara mi to dost vynahradilo. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To žvanění mi jde na nervy. Až budu mit chvilku vyndám ti je Franku...  Klinger šaty jak z Větrné hůrky...😀 ... Řekni strejdovi Trapperovi a tetě Hawkeye... divné je ta linie vojáka z kočkou která vyšuměla kamsi do ztracena... ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neopakují se s tím neodolatelným Radarem už trochu? Bez Henryho s Klingerem (opět) by to nebylo ani na ty 4. Funny thing, war. Never have so many suffered so much, so, so few could be so happy ()

Reklama

Reklama