Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Henry dostane z domova dopis, ze kterého si vydedukuje, že jeho žena má možná jiného muže. Otec Mulcahy provede židovský obřad křtu pro korejské dítě amerického vojáka. (TV Nova)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vsadím se, že v téhle Bohem zapomenuté toaletě se stromy není nikdo, kdo by měl povolení své ženy, aby si šoupnul vedle." Moc se mi líbilo, jak Henryho prvotní nadšení vystřídalo zděšení, podezřívání a zoufalství. Taky jeho pokec s Otcem Mulcahym byl dokonalý v tom, jak si každý mlel svou. Ovšem obřízka mě nebavila. Amen. ()

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy provádějí obřízku prostřednictvím spojení s USS Essex (CV-9), můžeme v prvním záběru vidět, jak na lodi přistává dvoumotorový stíhací letoun McDonnell F2H Banshee. Loď Essex byla první, která tyto letadla použila v misi. Ve druhém záběru na letadlové lodi přistává vrtulník Boeing CH-47 Chinook. Ten byl ale nasazen až ve Vietnamu. (motejl01)
  • Název je narážkou na film Life with Father (1947). Stejnojmenná divadelní hra se hrála na Broadwayi. Ve hře i filmu se řeší stejné téma jako v epizodě, a to křest. (sator)

Reklama

Reklama